JOVANA JEREMIĆ PODELILA SREĆNE VESTI: Osporavali su je a ona je sada svima ZAPUŠILA USTA!

Autor:

Zabava

27.04.2020

12:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Jovana Jeremić, krajem prošle godine, dobila je priliku da se oproba u drugačijem vidu televizijskog rada, u čemu je, ako je suditi po rezultatima, i te kako uspela.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Jovana Jeremić

Šarmantno TV lice pohvalilo se ishodom svoje emisije "Vikend jutro" na društvenoj mreži Instagram.

- Uvek sam se borila da brojevi, a ne ljudi, govore o mom radu. I uspeli smo! Rekli su da je nemoguće podići "Vikend jutro" tog 28. 12. 2019. kada sam ga preuzela, ali mi smo uspeli! Zajedno! Pošto sam žena od rezultata, a ne udvorištva, situacija je sledeća: subota 25. april 2020. šer 15 odsto, rejting 3 odsto. Ovo je nezapamćen rezultat " Vikend jutra" na "Hepiju". Inače, u termi "Verbalni delikt Novaka Đokovića - koliko su teške reči Novaka Đokovića emisija je bila druga u Srbiji po gledanosti celih dva sata koliko je tema trajala. Hvala vam što mi verujete. Nastavljamo dalje. Čeka nas budućnost i rad - istakla je poznata voditeljka, ne skrivajući radost.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Andreeejjj

29.04.2020 19:24

U Srbiji imamo baš mnogo prelepih i pametnih devojaka a vi hvalite i favorizujete ovu minijaturnu i drsku spodobu Jeremićku, koja je bez imalo ukusa a tek ponašanja, stvarno žalosno.