(VIDEO) Voditeljka otkrila kako može da se uživa u karantinu! Jelena Dimitrijević: Sa porodicom na selu je najlepše!

Autor:

Zabava

27.04.2020

12:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šarmantna voditeljka Hepi televizije Jelena Dimitrijević policijske časove uglavnom provodi u svojoj vikendici u Curugu, odakle je odlučno apelovala da budemo odgovorni i da ostanemo kod kuće zbog dobrobiti svih nas.

RepublikaFoto: Youtube.com/Prelo U Našem Sokaku TV HAPPY
Jelena Dimitrijević

Jelena trenutnu situaciju posmatra sa vedrije strane i okrenula se porodici, a prvenstveno svom dvogodišnjem mališanu. 

- Mislim da ovo vreme u kojem se trenutno veći deo planete nalazi, treba da bude svima kao dar.

Definitivno se većina vraća pravim vrednostima i porodice su ponovo na okupu. Ja uživam na selu, koje u ovim trenucima ima veću draž nego ikada pre. Najlepše mi je ovde, a stare vrednosti se opet vraćaju, kao sto je kuvanje,vaspitanje dece, majstorisanje po kući i dvorištu- rekla je Jelena.

Plavokosa voditeljka smatra da ce ljubav spasiti svet, a trenutnu situaciju sagledava kroz učenja iz psihogije i filozofije kojima je naklonjena. 

- Bitno je znati da nam zapravo ono najvažnije i najskuplje niko ne može oduzeti, a to je ljubav koju možemo da dajemo bližnjima, to su i kompozicije koje bude čovekovu svest i raspoloženje, sunce koje sija, kiša koja pada- zamišljeno kaže Jelena. 

Na pitanje šta bi kao najvažniju poruku poslala našim čitaocima, voditeljka je rekla da je sigurna da svi znaju put izlaska uz karantina.

- Naravno da je naša obaveza da budemo disciplinovsni i da ostanemo kod kuće - jasno je poručila  Jelena Dimitrijević.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading