SLOBA RASKINUO VERIDBU SA JELENOM? Pevač se oglasio, fanovi u neverici!

Autor:

Zabava

26.04.2020

20:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznato je da pevač Sloba Radanović izbegava da za medije govori o svom privatnom, a posebno emotivnom životu koji je po svemu sudeći ponovo u krizi.

RepublikaFoto: e-stock agency
Sloba Radanović i Jelena Đuričanin

Pevač je prošlog leta zavoleo Jelenu Đuričanin, sa njom se skrasio, pa je i verio početkom godine. Međutim, izgleda da im ipak ne cvetaju ruže.

Poznato je da fanovi prate svaki njegov korak na društvenim mrežama, gde su na osnovu njegovih aktivnosti odmah zaključili da nešto nije u redu.

Radanović je sa Instagrama, na kom prati više od 900 ljudi, otpratio Jelenu, što je odmah dalo povod za spekulacije da je došlo do raskida veridbe.

Nije samo ovaj Slobin potez doveo u sumnju njegovu vezu s Jelenom, već i njegovi tvitovi koji, saglasni su mnogi, jasno govore o njegovim trenucnim mislima i osećanjima.

- Kad neko traži način da te otera, pomozi mu da pronađe najlakši - glasila je jedna od Slobinih poruka, kojom je mnoge naveo na razmišljanje.

 

 

S druge strane, Jelena i dalje na svom nalogu na Instagramu drži njihovu zajedničku fotografiju, što je dodatno zbunilo sve fanove mladog pevača koji su se odmah "bacili na istraživanje".

Podsećamo da su  Sloba i Jelena nedavno bili u žiži skandala kada je otkriveno da ona na društvenim mrežama, kako su mnogi zaključili, uhodi pevačevu bivšu suprugu Kristinu Kiju Kockar, kojoj je slučajno lajkovala jednu fotografiju na Instagramu. Takođe, nekoliko meseci ranije, zbog Kije je došlo do navodne svađe Jelene i Slobe, kada su se svo troje našli u jednoj prestoničkoj kafani na humanitarnoj večeri.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Kija Kockar

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Nedjo

26.04.2020 20:44

Po ceo dan su se svadjali i mirili. Loš im je bio početak.

Odgovori 12 0
Mirza

27.04.2020 06:53

Ciganska posla. Ovaj sloba prevario zenu na televiziji pred 7.miliona ljudi i sta ova Jelena očekuje od njega. Kako su žene glupe

Stojan

28.04.2020 16:42

Što je ta ista žena njega varala ,to nema veze, Ne prodajite maglu više. Ni ova mu ne treba, matora je i nije lepa, simpatična.....šta će mu sve to u životu,suviše je on kvalitetan mladić. Njih samo žulja Slobin novčanik i ništa više.