OTKRILA STRAVIČNE DETALJE! Mia zbog dugova pozajmila 50.000 evra!

Autor: IDJTV

Zabava

26.04.2020

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Mia Borisavljević iskreno je govorila o početku pevačke karijere, te istakla da je tada bila u dugovima zbog snimanja albuma prvenca.

RepublikaFoto: youtube.com/Premijera Official
Mia

- Snimila sam prvi album i zadužila se. Posle sam jedno dve, tri godine vraćala sve te dugove - priznala je Mia i dodala:

- 50 hiljada evra mi je bila pozajmica za album da bih završila šta sam započela. U suštini dobro sam i prošla, koliko albumi koštaju

Pevačica je otkrila da se i kasnije suočila sa problemima, koji su se našli na njenom putu uspeha.

- Svakako da je početak karijere bio najteži. Međutim, ne mogu da kažem da je to bio jedini težak period u karijeri. Imala sam dosta nekih problemčića i prepreka. Ja sam osoba koja je za sve morala da se pomuči duplo. Takva mi je karma, nemam pojma. Ali zato mi je svaki uspeh bio slađi i bolji. Jeste mi taj početak možda bio najstresniji. Ne mislim da će mi ubuduće sve ići lako, bez obzira što sam 11 godina na estradi, jer znam kakav mi je horoskop - objasnila je Mia.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading