PRESEKAO! Lazić neće više da čeka: Darko se ženi Marinom usred pandemije!

Autor: M.V

Zabava

24.04.2020

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Lazić siguran je u svoju ljubav sa Marinom Gagić, koja mu je prošlog leta rodila sina Alekseja, pa je rešio i da je odvede pred matičara.

RepublikaFoto: instagram.com/gagicmarina
Marina i Darko

On uveliko planira krštenje i prvi rođendan sinu, koji će biti na leto, a pre toga rešio je da ubrza proces i verenici da svoje prezime. Pandemija koronavirusa mu neće pokvariti planove jer on ni u jednom trenutku ne razmišlja negativno, veruje da će sve biti u redu, a priznao je i da se celog života vodi onom čuvenom mudrošću oca Tadeja: "Kakve su ti misli, takav ti je život."

- Venčanje svakako da planiramo, bože zdravlja, ali mislim da će biti sledeće godine. Ove godine ako budemo uspeli i ako vreme bude dozvolilo, pravimo prvo krštenje i prvi rođendan Alekseju jer nam je to prioritet sada - rekao je Darko u "Ekskluzivu" i dodao:

Za svadbu ima vremena sledeće godine, rekao je pevač

- Za venčanje ima vremena i naredne godine, odnosno svakako da ćemo se mi venčati uskoro opštinski, ali svadba dolazi tek malo kasnije jer i finansijski i vremenski ne možemo da se uklopimo.

Podsetimo, mali Aleksej rodio se 24. juna prošle godine, a Darko je tada izjavio da ne ume da opiše sreću koju je u tom momentu osetio, a slavilo se i pilo pod šatorom u rodnom Brestaču danima. 

Foto: instagram.com/gagicmarina

Lorenu nisam hteo da dovodim u selo

Pevač iz braka sa Anom Sević ima ćerku Lorenu, a ona se trenutno nalazi kod majke u Beogradu. Darko je priznao da mu mnogo nedostaje, ali da nije želeo da je dovodi u selo.

- Lorena je u Beogradu sa majkom. Čim prođe ovo sve, onda ćemo se videti jer nisam hteo da je dovodim među ljude, nema potrebe. Jedva čekam da je vidim jer sam je baš poželeo, a gledamo se stalno preko video-poziva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading