(ŠOK VIDEO) ANDREANA ČEKIĆ NAPRAVILA HAOS: Upala u studio kod poznatog voditelja sa ČEKIĆEM i počela SVE DA RAZBIJA!

Autor:

Zabava

22.04.2020

20:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Andreana Čekić upala je u studijo sa čekićem u ruci, a njen kolega Srećko Krečar držao je u rukama valjak za krečenje zidova.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Andreana Čekić

Ovaj dvojac već nedeljama promoviše njihov duet ''Opasno me radiš'' pa ni pandemija korona virusa ne može da ih zaustavi u nameri da pesmu što bolje isprate medijski. Andreana i Srećko su otišlu u Bijeljinu, na TV BN gde su gostovali u emisiji ''BN koktel''.

Oni su za voditeljka smislili paklenu šalu na koju niko nije ostao imun. Naime, njih dvoje su uleteli u studio kao furije, Andreana sa velikim čekićem, Srećko sa valjkom. Dok ih je zbunjeni voditelj gledao, njih dvoje su se šetali i gledali šta je za popravku.

Onda je Andreana počela da lupa čekićem po scenografiji emisije, a voditelj je pokušao da je zamoli da mu ne uništi studio. Kada su videli da je fora upalila i da su se svi uplašili šta se dešava sa njima, Andreana i Krečar su odložili rekvizite, nasmejali su se i onda su odradili ono što najbolje znaju, otpevali su duet.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@andreanacekic upala u studijo sa čekićem URNEBESNO @sreckokrecar

A post shared by ⬆⬆?Zapratite?⬆⬆ (@srbija_showbizz) on Apr 22, 2020 at 10:20am PDT

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading