KARLEUŠA ĆE JE ZAPALITI KADA BUDE VIDELA: Tijana Ajfon BEZOBRAZNO PROZVALA Niku, pogledajte šta je napisala!

Autor:

Zabava

21.04.2020

15:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog šarenih jaja, Vaskrs je jedan od omiljenih dečijih praznika. Međutim, mlađoj kćerki Jelene Karleuše ovo nije baš lep praznik, s obzirom na to da svake godine plače, jer nikada ne uspeva da pobedi u kucanju jajima.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Jelena Karleuša

Lepa vest je da je Nika ove godine imala sreću, pa je uspela svima da polupa jaja, a loša da su svi to primetili, pa čak i prokomentarisali na društvenim mrežama.

Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, našalila se na Nikin račun, pa je na svom Instagram storiju podelila ove reči:

– Nika Tošić konačno pobedila u razbijanju jaja. Ne znam za vas, ali ja ću mirnije spavati. Naravoučenije: Pravda je spora, ali dostižna – piše u objavi koju je Ajfonka podelila.

Foto: instagram.com/ticamaksimovic

Čudo se desilo što Karleuša još uvek nije reagovala na ovu Tijaninu objavu, pa se predpostavlja da ne prati starletu, ali je sigurno da će sve da gori i da će Tijana izvući deblji kraj, samo da ovo stigne do Karleuše, koja ume da bude nemilosrdna kada su u pitanju komentari na nečiji račun. Posebno ako proceni da joj neko dira tamo gde ne treba.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading