DVOJNIK: Boban je nekada furao frizuru sa šiškicama, a mnogi bi pomislili da se na fotki koju je objavio nalazi RIKI MARTIN!

Autor: Espreso.rs

Zabava

21.04.2020

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Boban Rajović osim po specifičnom glasu poznat je široj publici i po tome što je ćelav i uvek obrijane glave.

RepublikaFoto: instagram.com/rajovicboban
Boban Rajović

Međutim, Boban nije uvek brijao glavu! Pevač je na Fejsbuku pokazao pratocima kako je izgledao pre više od tri decenije, a ovaj njegov potez izazvao je veliku pažnju.

Na fotografiji koju je objavio Boban nosi čuvene tregerice, pozira sa drugovima pred izlazak u noćni provod, a svi su primetili da je tada imao i kosu.

- Godina 1989. na Ibici u Španiji. Krenuli u provod u klub. Bez mobilnih, bez društvenih mreža, ali bilo je onog najbitnijeg. Puno ljubavi, dobrog druženja, sloge i bilo je lepo. Prošlost je pokojna i ne može se vratiti, ali imamo pravo da se vratimo na trenutke iz prošlosti. Za budućnost nam niko ne može garantovati kakva će nam biti. Na nama je da verujemo i budemo optimisti. Zato živi u sadašnjosti i iskoristi je na najbolji mogući način kakva god da je. Da bi mogao da imaš lepe uspomene iz prošlosti i da ulaziš pozitivno u budućnost. Živi sada, a ovo će proći i zvaće se "nekada" - napisao je Boban uz pomenutu fotografiju.

Ipak, ne možemo da ne primetimo koliko je Boban u to vreme ličio na Rikija Martina, koji se doduše pojavio šest godina kasnije, bar kada je svetska scena u pitanju.

RepublikaFoto: youtube.com/rickymartinVEVO
Riki Martin

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading