Morala je da reaguje: Jovana Joksimović dala izjavu usred Jutarnjeg programa, kada je izrečeno ovo za njenog supruga Željka!

Autor:

Zabava

21.04.2020

10:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Željko Joksimović juče je ispred Starog dvora održao koncert koji su građani mogli da prate onlajn, a ovo je bila i jedna od tema jutarnjeg programa na TV "Prva", koji vodi njegova supruga Jovana Joksimović.

Foto: printskrin/TV Prva
Jovana Joksimović

Ovog jutra u jutarnji program "Prve" uključio se direktor CEBEF-a Damir Handanović, koji je govorio o Joksimovićevom, ali i drugim koncertima koje će na ovaj način poznati muzičari održati u narednim danima.

Damir je naglasio da je ogroman broj ljudi pratio Željkov koncert i zahvalio se popularnom muzičaru.

- Hvala mnogo Željku, on je zaista mega zvezda - rekao je Handanović i podsetio da svi muzičari koji učestvuju u ovom projektu to čine potpuno besplatno, bez ikakvog honorara.

RepublikaFoto: Printscreen/K1 TV
Željko Joksimović

Jovana Joksimović se po završetku Damirovog uključenja našalila.

- Hvala Damiru, baš mi je nahvalio muža - rekla je Jovana kroz smeh, a potom su gledaoci imali priliku da pogledaju nekoliko kadrova sa koncerta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading