Seve opet ugrožava bezbednost deteta!

Autor:

Zabava

13.10.2017

05:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kojićeva nastavlja da objavljuje fotografije sina Aleksandra na društvenim mrežama iako su sudski veštaci izneli jasno mišljenje da to šteti dečaku

RepublikaFoto: instagram.com/severina
Severina ne vezuje decu

Hrvatska pevačica Severina Kojić, osim što javno podržava Hrvaticu Ninu Kuluz, majku koja je kidnapovala dete i odvojila ga od oca, zbog čega je završila u zatvoru i izgubila starateljstvo, ponovo ugrožava i svog sina Aleksandra.

Naime, Kebina snajka opet se oglušila o mišljenje nadležnih organa i nastavila da objavljuje fotografije dečaka na društvenim mrežama. Iako je sud u Zagrebu izneo mišljenje zasnovano na nalazu veštaka da je interes maloletnog deteta ugrožen, te odobrio ocu biznismenu Milanu Popoviću da samostalno zastupa Aleksandra u tom postupku, Severina i dalje prikazuje lice svog deteta milionima ljudi.

Milan: Zabrinut sam za dete zbog ovakvog ponašanja majke. Molim institucije da reaguju

Naime, Kojićeva na Instagramu neretko objavljuje fotografije na kojima se vidi maleni Aleksandar, a otac Milan Popović godinama pokušava da spreči eksponiranje njihovog sina zbog toga što smatra da je time ugrožena bezbednost deteta. Iako se mnoge zvezde samoinicijativno opredeljuju da svoje dete sačuvaju od medijskog izlaganja iz bezbednosnih razloga, Severina je nastavila da ga eksponira iako je pre dva meseca sud u Zagrebu izneo jasan stav da je to štetno za dete. U dokumentima u koje je Srpski telegraf imao uvid jasno se navodi da su veštaci ustanovili da je u detetovom najboljem interesu da se ne izlaže medijskom eksponiranju.

- Ovaj sud smatra da je najbolji interes Aleksandra Popovića ugrožen, a što proizilazi iz nalaza i mišljenja veštaka, gde veštaci jasno i decidno navode da što je dete starije i na višem stepenu kognitivnog razvoja, manje je poželjno da fotografije izlaze u javnost - stoji između ostalog u dokumentu.

Takođe, Severina je tada odbila da da saglasnost Milanu Popoviću da samostalno zastupa sina po tom pitanju, ali mu je sud to odobrio jer je to u interesu deteta i za njegovu dobrobit.

Uprkos svemu navedenom, Severina je objavljivala fotografije s letovanja na kojima je Aleksandar, potom slike iz njihove svakodnevice, a kako je postupak i dalje u toku, Popović nastavlja da se bori da zaštiti dete.

- Molim medije da ne objavljuju Aleksandrove fotografije ili da bar prekriju oči kako ne bi bio prepoznatljiv. Zabrinut sam za bezbednost deteta zbog ovakvog ponašanja majke. Molim institucije da reaguju što pre, da mi pomognu i sankcionišu neodgovorno ponašanje majke - poručuje Milan Popović putem Srpskog telegrafa.

Iako smo pokušali da stupimo u kontakt i sa pevačicom preko njenog menadžera Tomislava Petrovića, do zaključenja broja nismo dobili odgovor na naše pozive i poruke.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading