Srećna sam što slavim sa porodicom Uskrs: Milica Todorović otkrila kako pobeđuje u kucanju jajima!

Autor: pink.rs

Zabava

19.04.2020

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

S ozbirom na vandredno stanje pevačica Milica Todorović će kao i drugi provesti najveći hrišćanski praznik Vaskrs u izolaciji, sa svojom porodicom zbog čega veoma raduje, jer je prethodnih godina provela radno.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Milica Todorović

S obzirom na to da smo sada svi u izolaciji, kako ćeš ti provesti Uskrs i da li ćete tvoja porodica i ti ispoštovati sve običaje?

- Dugo nismo bili zajedno za Vaskrs, tako da se jako radujem što ću ovaj praznik posle mnogo vremena provesti sa porodicom. Ispoštovaćemo sve običaje koje smo poštovali i tokom mog detinjstva, a svakako je najlepše tucanje jajima takmičenje ko je izabrao najjače i najlepše jaje.

Šta za tebe predstavlja ovaj praznik i da li imaš neku anegdotu koju bi podelila sa čitaocima?

- Volim sve praznike, tada se osećam kao malo dete i presrećna sam. Nekako, porodični praznici Božić i Vaskrs su uvek bili puni radosti, ljubavi, muzike, smeha… Mi smo vesela porodica, nama je svaki dan pun nekih anegdota. A ono što sam radila kao mala (to sam videla od tate), izaberem uvek najmanje jaje, nekad i drveno, i onda sve pobedim i kažem da sam najbolja - rekla je pevačica kroz smeh. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Prolece u mom Krusevcu! ? #milicatodorovic #krusevac

A post shared by Milica Todorovic (@milicatodorovicofficial) on Apr 17, 2020 at 7:17am PDT

 

- Kod nas niko ne voli da gubi, a ja ponajmanje. Tako da se nadam da je ovo moja godina i da ću ih sve pobediti - rekla je Milica. 

Milica je putem Instagram naloga čestitala svim pratiocima Vaskrs i poželela im sreću i zdravlje.

- Hristos Voskrse, mili ljudi! Da ste mi zivi i zdravi i da vas cuva Bog! - napisala je pevačica. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading