Sigurno niste znali: Maja Marijana je bila u braku sa ovim poznatim voditeljem!

Autor: Blic.rs

Zabava

19.04.2020

10:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Maja Marijana poseldnjih meseci u vezi je sa 15 godina mlađim momkom od nje, ali ova atraktivna crnka koja korača ka šestoj deceniji ima dve ćerke koje je dobila iz dva braka.

RepublikaFoto: youtube.com/Novo jutro
Maja Marijana

Stariju Anđelu dobila je sa poznatim TV voditeljem Željkom Stefanovićem, s kojim je njena mezimica neko vreme živela.

Međutim, brak sa Stefanovićem nije dugo trajao, pa se pevačica drugi put udala za Mladena Šmakića sa kojim ima ćerku Milicu. No, pre nekoliko godina pevačica je zbog fizičkog napada prijavila supruga nasilnika.

Ona je tada zbog muža završila u bolnici zbog potresa mozga koji je dobila nakon silnih udaraca, a posle toga je bila sama.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Željko Stefanović

Inače, Željko Stefanović, prvi suprug Maje Marijane, rekao je ranije da je ostao u sjajnim odnosima sa Majom Marijanom posle sporazumnog razvoda.

- Bili smo u braku od 1995. do 1998. i to je bio brak iz ljubavi. Upoznali smo se 1994. u mojoj emisiji “Uz nedeljni ručak” na Trećem kanalu, a kada nam više nije išlo, razveli smo se. Imamo divnu ćerku Anđelu, koja ide kod majke i čuje se sa njom. Anđela je odlična učenica drugog razreda gimnazije i govori savršeno engleski i nemački jezik i bavi se sportom - izjavio je pre nekoliko godina za “Alo!” Stefanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading