Poznati podržali Draganinog miljenika: Robi razvalio sa svirkom na Instagramu!

Autor:

Zabava

18.04.2020

20:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najveće folk zvezde podržale su večerašnji Instagram lajv koncert Roberta Bijelića iz Ljubljane, koji je inače bratanac supruga Dragane Mirković Tonija Bijelića.

Foto: Privatna arhiva
Robert i Dragana

Pored Dragane, koja je pevaču od početka nezamenljivi oslonac u muzičkoj karijeri, danas su njegovu svirku na društvenim mrežama najavili i Mira Škorić, Jana Todorović, Goga Sekulić, Džej Ramadanovski, Radiša Trajković Đani, Darko Lazić, Milan Mitrović i mnogi drugi.

Prvo su mu poželeli sreću, a onda su svi, tačno od 20 sati, ispratili njegov jednoipočasovni koncert koji je održao u muzičkom studiju. Uz pratnju klavira i harmonike Bijelić je pevao sve pesme koje su mu pratioci poručivali putem poruka. Pošto je bilo mnogo muzičkih želja, on nije mogao svima da izađe u susret, ali se zato maksimalno potrudio za sjajnu atmosferu koju je napravio u muzičkom studiju. U jednom tremutku uključio se i Darko Lazić, koji je sa sinom Aleksejem u naručju samo za Robija na suvo otpevao numeru "Majko".

Foto: instagram.com/printscreen
Robert Bjelić

Ako uzmemo u obzir da je njegovu svirku sve ukupno ispratilo oko 10.000 ljudi, onda je Robert, sa samo jednim izdatim svojim albumom, zreo za jedan ozbiljan koncert u velikoj dvorani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading