Aca Lukas u prazničnom raspoloženju ugostio ekipu Srpskog telegrafa: Deca su moja slaba tačka i njihova sreća je moj imperativ!

Autor:

Zabava

18.04.2020

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk zvezda Aleksandar Vuksanović Aca Lukas ove vaskršnje dane, shodno situaciji, provodi u stanu u beogradskom naselju Voždovac.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Aca Lukas

U opuštenoj atmosferi raskošno opremljene oaze pevač nas je ugostio i otkrio nam kako provodi vreme u samoizolaciji, koju napušta samo da bi obišao ćerku Viktoriju, koju je dobio u braku sa Sonjom Vuksanović.

- Dobro došli, ljudi. Sedite da proćaskamo. Evo, ovde uglavnom provodim vreme u karantinu - rekao je Lukas rukom pokazujući ekipi Srpskog telegrafa gde da se smesti, dok on zauzima poluležeći položaj u ogromnoj garnituri.

Kako kaže, dani u karantinu mu ne padaju teško, a raduje se prazničnoj atmosferi i oslanja se na bivšu ženu Sonju, koja je zadužena za dekoraciju.

- Nije mi dosadilo u karantinu iako prilično traje čitava situacija. Malopre sam došao od moje Viktorije, bio sam kod nje da je vidim i, naravno, kuckali smo se jajima. Sonja voli da sve lepo bude dekorisano za praznike, pa je tako i ovaj put u njihovom stanu. Kod mene je momački, malo jaja i više pića - smeje se Lukas dok pali cigaretu i nastavlja:

- Prija mi da provodimo vreme zajedno Viki i ja, tako da je stalno posećujem da se pomazimo i poigramo, a onda se vratim kući, gde ležim, odmaram se i gledam TV. Pratim vesti u vezi sa ovom mukom koja nas je snašla. Sa sinovima Lazarom i Andrejem se stalno viđam jer su mi tu blizu, jedan u mojoj zgradi, a drugi u zgradi pored. Kod druge, starije ćerke, Mine ne idem jer ima bebu i zbog nje je tako najpametnije - priča Lukas, te dodaje da deci ne postavlja pravila u životu.

Foto: ST/D. KADIĆ
Aca Lukas

- Posmatram decu šta rade, kako se ponašaju i nemam neka pravila što se tiče vaspitanja jer sam i sam čovek bez pravila. Trudim se da budem ispravan, odnosno da budem u pravu, i to mi je najvažnije u životu. Ne tučem decu i nisam od onih roditelja koji nameću svoje želje deci. Puštam ih da sami nađu pravac i put, a ja gledam i, kad uočim grešku, reagujem. Ne objašnjavam im mnogo jer moraju da nauče da misle svojom glavom i da izvlače zaključke. Ima i onih razgovora u četiri oka, a greške su neminovne i ispravljamo ih u hodu. Ne pravim bauk ni oko roditeljstva, kao ni oko čega drugog u životu. Deca su moja slaba tačka i njihova sreća je moj imperativ - iskreno kaže Aca, apostrofirajući šta je njegov životni moto, iz kojeg i proističe najvažniji savet za njegove naslednike.

- Kod mene ne postoje nepisana pravila, kao kod svih ljudi, tako da nemam zadrške tipa "Ne čini ljudima zlo" i definicije da ne bi ovo ili ono jer sve bih to uradio. Moje pravilo kojem učim i decu jeste da što češće budu u pravu, a ja sam skoro uvek u pravu. Pred decom se ne pretvaram da sam neko drugi nego sam iskren i pokazujem i šta osećam i šta mislim, i to vrlo otvoreno, a učim ih da nikom ne pruže priliku da ih razočara, da nikog ne puste toliko blizu da sutra mogu da im nanesu zlo i da ih povrede. Moj cilj nije da budem dobar čovek, i nisam, nego sam ispravan, što je daleko važnije. Ako si uvek dobar, onda si budala, a ja neću da budem budala i surov sam kad udare na mene. Nikog ne diram, ali ako me gađaš kamenom, dobićeš u glavu tri ili pet puta veći - ističe Lukas.

Budući da je jedan od pet najpopularnijih pevača u zemlji, zanimalo nas je koliko njegov status opterećuje njegovu decu.

- Moja deca su svesna ko sam, ali oni grade svoj put. Svakome od njih ugađam koliko je normalno i koliko neće da im šteti. Bilo bi glupo da ih ne obezbedim, tako da je normalno da svakome od njih ostavim po stan jer nema tog novca i ušteđevine koja se ne može potrošiti - zaključio je pevač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading