LEPA LUKIĆ TUŽNA NA USKRS: Strašno je sesti za sto i jesti sam!

Autor:

Zabava

18.04.2020

10:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posetili smo kraljicu narodne muzike Lepu Lukić, koja nam je ispričala da će zbog situacije usled pandemije koronavirusa Vaskrs dočekati sama.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Lepa Lukić

Blizak prijatelj će joj doneti namirnice za taj dan, ofarbala je svega desetak jaja jer ove godine ne nosi jaja deci po komšiluku. Priznala nam je da voli ovaj praznik, ali da se ne opterećuje oko spremanja hrane.

- Volim Vaskrs, ali ne spremam ništa veliko, ništa previše. Ništa što nije kao svakog dana. Ja sam sama, neću farbati više od desetak jaja. Za mene samu to je dosta.

 Zvaću Snežanu, Zoricu Brunclik i Merimu da im čestitam. To su mi prijateljice celog života

Šta će se naći na vašoj vaskršnjoj trpezi?

- Neće biti nešto previše jer sam ja sama, nema potrebe da gomilam hranu. Biće tu prebranac, njega volim i on je obavezan za dan Vaskrsa. Zvaću prijatelja Lipića da mi kupi zamrznutu ribu, pa ću ja da je spremim na svoj način.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Sama za Uskrs

Da li će tu biti i neko lepo vino?

- Ne pijem ja inače, tako da neće biti alkohola toga dana. Na Veliki petak postim, u nedelju, kada je Vaskrs, javiću se familiji. Zvaću koleginice Snežanu Đurišić, Merimu Njegomir, Anu Bekutu, Zoricu Brunclik. To su mi prijateljice celog života.

Koje vam je sećanje na Vaskrs odranije?

- Najlepše je bilo u detinjstvu, tada sam bila kod kuće sa mojima. Kada sam postala poznata i slavna, radila sam za te dane. Onda sam proslavlja sa tim ljudima kod kojih sam radila. Sada imam mnogo vremena, pa mogu sebi da priuštim da slavim Vaskrs. Mada, strašno je sesti za sto i jesti sam.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Branko

18.04.2020 14:37

Ženo ko ti je kriv? Ti si celog života želela i živela sama. Svako ti smeta.