VEĆ 40 GODINA ŽIVIM U LUDNICI: Brena iskreno o odnosu sa Bobom, svađama i strahu!

Autor: Blic

Zabava

17.04.2020

09:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk diva dane u izolaciji provodi u svom domu sa suprugom Bobom Živojnovićem i sinovima Stefanom i Viktorom, dok je Filip sa svojom porodicom.

RepublikaFoto: ST/Nemanja Pančić
Brena i Boba

- Moja generacija je vaspitana po izreci: red, rad i disciplina. Zato mi izolacija ne pada teško. Svesna sam globalnog problema. Ovo je prilika da upoznamo jedni druge u kriznim trenucima, ali i da uvidimo kako smo vaspitali decu. Iskušenja su u životu velika i onaj ko ih dobro podnosi zna da svako ima početak, krizne momente, zaplet i katarzu - rekla je Brena, pa dodala:

- Poslednjih 20 godina nisam bila posvećena sebi. Ostala sam željna kuće, a kao racionalna osoba, u svemu tražim duhovni mir, ali i to da se svaki član moje porodice oseća dobro, stabilno i sigurno. Fale mi prijatelji i publika, da ih sve zagrlim i kažem im koliko mi znače. Ali moramo da budemo strpljivi. Ovo je svojevrsno čišćenje nas samih, planete u ekološkom smislu, ali i vreme naznaka za neke velike promene između svetskih sila.

Brena je istakla da je uplašena za zdravlje najmilijih, te da su im i nekoliko prijatelja obolela.

- Nekoliko prijatelja nam je obolelo, pa ni Bobi ni meni nije svejedno. Viktor i Stefan su sa nama, a Filip je sa svojom porodicom. Ipak, kada smo upućeni jedni na druge, situacija je delikatna. Srećom, živimo na velikom prostoru, svako ima svoj kutak, kuva kad hoće ili se bavi sportom - rekla je za Kurir pevačica, pa otkrila da li se ona i Boba svađaju.

- Nismo navikli da provodimo ovoliko vremena zajedno, ali mudro prelazimo preko onoga što nam zasmeta. Svesni smo da sada nije trenutak ni za kakve rasprave.

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić

Pevačica dodaje i da obožava da radi po kući, te da joj nikada nije dosadno.

- Mudroj ženi ne može da bude dosadno. Uz roditelje smo sestra, brat i ja naučili da radimo sve: krečimo, farbamo, a uz majku, koja je bila krojačica, i da šijemo. Sada po njenim savetima uređujem i baštu - rekla je Brena, pa dodala da joj prija ova situacija kada ništa ne može da se kupi sem hrane.

- Odmor mi je to što ne kupujem ništa jer sam zbog posla decenijama bila u frci da nabavljam garderobu i šminku. U takvoj gužvi često sam jela bilo šta samo da ne budem gladna. Punih 40 godina živela sam u ludnici i prija mi mir. Organizam je počeo da mi naplaćuje sve što sam radila pogrešno, pa jedem samo kada sam gladna i izbegavam meso.

Trenutno estradni umetnici ne mogu da zarađuju, a Brena ističe koliko je spokojna jer je njen suprug razvio privatne poslove.

- Nikada nisam verovala u to da išta traje večno. Boba je nakon povrede kičme sve svoje ideje pretvarao u biznis. Srećna sam što imam partnera koji je razvio toliko privatnih poslova da se, zahvaljujući njemu, osećam spokojno. Hvalim njegovu kreativnost jer je on veoma skroman.

Pevačica će uskoro obeležiti i 60. rođendan, ali priznaje da o tome ne razmišlja.

- O rođendanima više ne razmišljam, ali volim da sam tog dana sa ukućanima. Veliku radost u život uneo nam je i mali Aleksandar, koji će uskoro da prohoda. Ostvarila sam mnoge svoje snove, pa uživam da gledam kako nam deca odrastaju. Moja karma je da usrećujem ljude. Koncentrisana sam na to da ovi trenuci prođu, a onda ćemo slaviti i rođendan i život - istakla je Brena.

RepublikaFoto: Republika.rs

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading