(VIDEO) ŠOKIRANA! Vesna Đogani nakon drame OBJAVILA novi video: Odbranila sam svoju ČAST!

Autor:

Zabava

16.04.2020

18:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Vesna Đogani našla se u centru skandala kada ju je Anabela Atijas isprozivala u rijalitiju "Zadruga".

RepublikaFoto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Vesna Đogani

Anabela je za Vesnu rekla da je nađena ispod mosta, a denserka je osetila potrebu da objasni šta to znači. Ona je odrasla u siromaštvu i toga se ne stidi, te je snimila video i pokazala kuću u kojoj je živela kao mala.

Đoganijeva je snimila novi video, nakon što se drama malo stišala. Otkrila je šta se dešavalo u proteklih par dana i zahvalila se svima koji su joj pružili podršku.

- Apsolutno sam bila šokirana i oduševljena. Želim svima da se zahvalim za podršku. Često se susrećem sa predrasudama. Zavoleli ste me zbog mojih dela, pesama, karijere, a to je najvažnije. Ovo je bila prilika da kažem šta imam. Morala sam da odbranim svoju čast - priznala je Vesna.

Gotovo cela estada je stala iza nje, te se pevačica svakom ponaosob zahvalila.

- Slađa Alegro, Zorannah, Seka Aleksić, Milica Todorović, Andreana Čekić, Viki Miljković, Baki B3 i mnogi drugi. Iza mene su stali i oni sa kojima se privatno družim i one koje samo poznajem. Mnogo im hvala - rekla je Đoletova supruga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading