(VIDEO) IMAM INFORMACIJU IZ PRVE RUKE! Ljuba Pantović ekskluzivno za Republiku iz karantina otkrila ONO što niste znali!

Autor:

Zabava

16.04.2020

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljuba Pantović fitnes instruktorka, kontroverzna bivša učesnica "Zadruge" i majka najpoznatije zadrugarke Aleksandre Subotić, u vreme pandemije koronavirusa vreme provodi u Švedskoj. Ekskluzivno za Republiku podelila je svoje mišljenje u vezi novonastale situacije, kao i koliko se propisane mere predostrožnosti razlikuju u Srbiji i Švedskoj.

Foto: Lična arhiva
Ljuba Pantović

Naime, fitnes instruktorka se oglasila za naš portal i poslala ekskluzivni snimak.

U videu koji nam je poslala otkrila je sve detalje novog načina života koji bi interesovao naše čitaoce, otkrila je i kad dolazi u Srbiju da vidi porodicu, svoju ćerku koja je u blagoslovenom stanju te je apelovala na naciju da se drže preporuka.

- Veliki pozdrav iz Švedske, nadam se da ste kod kuće, kad treba da budete tamo, kad je policijski čas i apsolutna zabrana kretanja. Što se tiče Švedske ovde to ne postoji, jedina restrikcija je zabrana okupljanja preko 50 osoba. To vam je informacija iz prve ruke. Što se mene tiče, ja sam prihvatila model življenja, kao što je kod vas u Srbiji. Sedim kući, idem u prodavnicu na svakih nekoliko dana, ne idem u gužvu i ne tražim đavola. Ovde nema gužvi po radnjama jer nije bilo ni razloga da se stvori, drugačiji mentalitet ljudi jer ovde kad im se nešto kaže, svi slušaju, nema razloga za abnormalnim kaznama. Velika većina to sluša, ja sam jedna od njih, ne izlazim preterano napolje, sem kad idem da treniram i kad treniram klijente. Meni je ovo stanje isto kao inače. Kući radim imam još više posla nego što sam imala ranije, bukvalno po ceo dan odgovaram na mejlove i pravim svoje čuvene programe ishrane, na mene ova situacija nije loše uticala, čak moglo bi se reći poslovno dobro.

U nastavku, pogledajte detaljnije šta je Ljuba imala još da kaže povodom cele situacije:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading