Sin Goce Božinovske prekršio policijski čas, partijao sa novom ribom i društvom: Šijan šutnuo verenicu zbog sestre Veljkove žene!

Autor:

Zabava

16.04.2020

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kontroverzni Surčinac Mirko Šijan ostavio je verenicu Olju Radoičić posle skoro tri godine veze zbog Bojane Rodić, starije sestre Bogdane Ražnatović, s kojom se provodio usred policijskog časa u Srbiji sa još desetak prijatelja u jednoj vikendici nadomak Beograda.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Mirko Šijan

Veselo društvo se opijalo u dvorištu, gde je treštala muzika tokom dana i do duboko u noć, a zaljubljeni par se snimao kamerom u zanosu dok su prštali poljupci na sve strane.

- Tri dana smo u vezi, je l' tako Bojana - odgovorio je Mirko posle dobijenih pitanja u lajvu, koji je pokrenuo na Bojaninom Instagramu. Mirka su neprestano pitali za raskid sa Oljom, a više njih je zanimalo da li je to s Bojanom samo avantura i da li je s njom zato što je bogata, budući da su njeni roditelji već decenijama uspešni privatnici. Šijan se smejao na provokacije, a u jednom momentu je ironično odgovorio:

Foto: instagram.com/printscreen
Bojana Rodić

- Vi ne znate koliko sam ja bogat, ja sam multimilioner i najbogatiji čovek na svetu.

Gocin sin je pokazao da pored piva i žestokih pića u karantinu, sa društvom pije i staru lozu, još iz '86. godine.

RepublikaFoto: instagram.com/miresijan
Bojana i Mirko

Inače, prve ljubavne varnice između sina Goce Božinovske i zgodne Rodićke sevnule su odavno, ali su jedno za drugim potpuno odlepili na Kopaoniku sredinom februara, gde je Mirko bio sa verenicom Oljom, a Bogdana sa sestrama i Veljkom Ražnatovićem, saznaje Srpski telegraf.

- Šijanova devojka Olja je odavno primetila da Mirko flertuje sa vrcavom Bojanom i žalila se prijateljima na njegovo ponašanje. Mirko jednostavno nije mogao da ostane imun na Bojaninu pozitivnu energiju i veselu prirodu, Olja je skroz poludela na Kopu jer je shvatala da Mirko Bojanu stalno traži pogledom u velikom zajedničkom društvu, danju po stazama, a noću po klubovima. Olja i Mirko su se svađali zbog Bojane, a on je uporno ubeđivao da umišlja i da mu se Bogdanina sestra ne sviđa - kaže naš izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading