ŠOK! Baka Prase skroz prolupao: Bolji sam primer mladima od policajaca!

Autor: A.P.

Zabava

16.04.2020

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čim je pušten iz pritvora, u koji je dospeo zato što je u ponedeljak prekršio policijski čas, jutjuber Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase ponovo je izrekao niz gluposti, vređajući srpsku policiju i svekoliku javnost.

RepublikaFoto: Youtube.com/Baka Prase
Baka Prase

- Pred celom državom ja ispadam kao kriminalac, kažu: "Baja Prase uhapšen." Šta sam to uradio, prekršio zabranu kretanja?! Nisam uhapšen, nego priveden. Proverili su da l' sam neki krimos. "Kakav si ti to uzor mladima", rekli bi neki... Bolji nego vi i policajci zajedno - izgovorio je popularni jutjuber u videu na Instagramu.

Bogdan je priznao da je lišen slobode u Beogradu nakon što se bespravno našao ulici posle 17 časova, kao učesnik u saobraćaju u svom poršeu, ali prekršaj pravda time što je navodno tražio lekarsku pomoć usled sumnje na koronavirus.

- Svako napravi grešku, ne ponosim se time. Legitimisala me je policija u 17.03, odveli su me u stanicu. Imao sam temperaturu, to sam im rekao. Policija svoj posao radi bez greške, ostanite svi kod kuće. Šta se desilo, osetio sam da imam temperaturu, hteo sam da iskuliram. Odlučio sam ipak da odem kod lekara, bilo bi loše da sam dobio koronu, sumnjao sam. Ispostavilo se da je obična prehlada. Realno, mogao sam da odem do lekara ranije, a kad me policija zaustavila, zamolio sam ih da me puste, samo sam tri minuta prekršio zabranu - rekao je Baka Prase, koji je, kako je i policija utvrdila, zaista imao povišenu temperaturu:

RepublikaFoto: Youtube.com/Baka Prase
Baka Prase

- Prvo mu je temperatura bila 37,2. Posle toga sam imao 37,5, kad su mi izmerili u stanici. Policajci su oko 5.40 videli da ne lažem, pustili su me uz usmenu opomenu, i to je to. U stanici su mi prvi put u životu uručena moja prava. Čovek ne može na miru da bude priveden! Ispalo je kao da sam ubio čoveka. Zvao me je deda i ja sam mu odmah rekao istinu. Bitno je da su rekli koje marke je auto da ispadne da sam se bahatio. Moja stvar je ako sam napravio prekršaj. Moja je greška. Hoće da naprave da sam loša osoba, loš uzor. Ne bežim od svega ovoga što sam rekao, što sam uradio. Cela zemlja sad misli da sam kriminalac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Lune

16.04.2020 07:38

Dokla će ova svinja da ponižava nažu državu, poreznike i policajce?

Odgovori 22 0
Andra

16.04.2020 10:58

Beogradjani kad ćete da smirite ovog mangupa?

Odgovori 20 0
Strale

17.04.2020 22:46

Како можете овако да лажете народ. "Kakav si ti to uzor mladima", rekli bi neki... Bolji nego vi i policajci zajedno - izgovorio je popularni jutjuber u videu na Instagramu." Одгледајте видео који је снимио на ту тему и реч "ПОЛИЦАЈЦИ" нећете чути ниједном у негативном контексту... Мало објективности молим вас...

Odgovori 4 10