Kija Kockar progovorila o nasilju: Otkrila porodičnu tajnu koju niko nije znao!

Autor:

Zabava

15.04.2020

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kija Kockar je nedavno istakla da osuđuje nasilje Gagija Đoganija nad Anabelom, ali da to nije izgovor za Lunino ponašalje i postupke. Ona je dodala da je i u njenoj porodici postojao slučaj porodičnog nasilja, ali da njena majka, tetka i ujak to ne koriste kao izgovor sa svoje postupke.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Kija Kockar

- Moj deda je zlostavljao moju baku ceo život, pa moja mama, tetka i ujak nisu to uzimali kao izgovor da drugima čine zlo, a i te kako su patili i živeli pored toga nasilja i u velikom siromaštvu. To ih je samo navelo da budu bolji ljudi - rekla je Kija.

Osim toga, Kija je istakla kako bi Sloba Radanović trebalo da se uključi u celu situaciju, budući da njega smatra za glavnog krivca nakon prve sezone Zadruge.

- Što se tiče Slobodana, te gaće su simbol svih tih grotesknih stvari između njihove dve porodice u tom trenutku. Gledali ste. Ovi sad unutra mi se svi skupa gade, a Slobodan je postao samo predmet sprdnje mojih prijatelja i mene. On više nije Balvan. On je ameba, mikroskopom vidljiva životinjica koja stalno menja svoj oblik, jednoćelijski organizam. Ženskog roda - rekla je Kija.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Sloba i Kija

 

 


Foto: youtube.com/Zadruga Officia

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
lea

15.04.2020 15:21

Dokle ćete nas smarati sa izjavama i intervijjuma od Kije.Zašto se od njenog braka usput koji je bijo bez intime pravi takva halabuka i nacionalna tragedija.Eno vam Edo u zadrugi otac i muž,pa ništa nepišete,ako i napišete nešto šturo.Ovde ste se uhvatili kao da je Kija jedina prevarena žena.Ko je ona.Dobro unovčilaprevaru,postala popularna pri tome ste joj vi pomogli pišući svakodnevno po par tekstova o njoj.Ne može biti svako novinar ko želi da bude shvatite to.Prestanite nas smarati pišući o ovoj prosečnoj žencii svakodnevno.Za sve pitate nju,Ko je ona.Dokle više????

Odgovori 5 17
Gaga

16.04.2020 11:08

Anabela Slobi oženjenku kupovala gaće a on se radovao. Bljak!

Odgovori 11 1
Milan

16.04.2020 12:01

@Gaga - Sloba Radanović treba da se uključi u celu situaciju u Zadruzi.

Odgovori 11 1
Stanko

16.04.2020 11:59

Slobodan je životinjica koja stalno menja svoj oblik, prema potrebi. Od amebe do nilskog konja i balvana.

Odgovori 11 1