(FOTO) UBIJA KOLIKO JE VRELA! Hrvatska starleta počastila sve fanove GOLIM GRUDIMA koje su ispadale iz minijaturnog topa!

Autor:

Zabava

14.04.2020

18:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatska starleta Nives Celzijus ne prestaje da intrigira svojim golišavim fotografijama, a kako je zbog koronavirusa izolovana, ona je na društvenim mrežama aktivna kao nikad ranije. Nives je na svom Instagram profilu objavila još jednu u nizu sekis fotografija, zbog koje mnogim pripadnicima jačeg pola nije svejedno.

Foto: instagram.com/nivescelsius
Nives Celzijus

- Moram da se pohvalim da otkako sam u izolaciji nije prošao ni dan bez treninga. To vam svakako može posvedočiti i moj komšija kojem se ovom prilikom zahvaljujem na strpljenju i toleranciji. I nakon svih tih silnih porodičnih marinaca, sused nas i dalje pozdravlja sa smeškom - napisala je Nives.

'- Hrvatska bomba, odnosno Kardašijanka", "Nives, vidi se na tebi da treniraš, super izgledaš, još ovaj blaženi osmeh, tajanstveno se smeškaš i izgledaš čedno", "Uvek te je lepo videti" - neki su od komentara ispod pevačicine fotografije.

Kako izgleda nova provokativna fotografija Nives na kojoj su joj grudi uslikane u minijaturnom topu iz ptičje perspektive, pogledajte u nastavku:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading