BEKUTA U SUZAMA: Milutin Mrkonjić dobio koronu u bolnici?!

Autor: Paparazzo

Zabava

14.04.2020

09:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neposredno pred početak pandemije, Milutin Mrkonjić je na Institutu za kardiovaskularne bolesti Dedinje bio podvrgnut invanzivnoj dijagnostičkoj metodi zbog problema sa srcem i krvnim sudovima.

RepublikaFoto: printscreen/TVPRVA
Ana Bekuta

Nakon toga, Mrka je redovno išao na kontrole i sve je bilo u redu, međutim, nedavno je objavljeno da je na Institutu devedesetoro pacijenata i lekara zaraženo koronom, pa je i Mrku i Anu uhvatila panika. Drugim rečima postoji mogućnost da je virus zakačio i Milutin, a samim tim, i Ana je u opasnosti.

- Ana je više uplašena nego Mrka. On je sigurno da je dobro i da nije zaražen, a ona se pojede živa - započinje izvor i dodaje:

- Mrka je bio na kontroli nekoliko dana pre nego što je objavljeno da se korona pojavila na Institutu. On nema nikakve simptome i veruje da je bio na kontroli dan ili dva pre nego što je virus ušao u bolnicu, ali rizik postoji. S obzirom da Mrka ima i godina, a i probleme sa srce, Ana je baš uplašena. Kada su javili da je u bolnici na Dedinju njih 90 zaraženo, Bekuta je počela da plače. Odmah je pomislila na Mrku. Za sada je on dobro, ne verujem da je zaražan, ali ipak postoji panika. Ana nekoliko puta noću ustaje i proverava da li Mrkonjić spava, da li ima temperaturu. Baš je zabrinuta - priča izvor blizak pevačici.

RepublikaFoto: e-stock agency
Mrka i Bekuta

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading