Baka Prase nije novčano kažnjen po privođenju: Imao TEMPERATURU poslat u zdravstvenu ustanovu!

Autor: pink.rs/objektiv

Zabava

13.04.2020

19:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase danas je priveden, jer je u vreme policijskog časa vozio svoj automobil marke "porše".

RepublikaFoto: instagram.com/baka prase
Baka Prase

Kako pišu mediji, utvrđeno je da je jutjuber imao povišenu temperaturu i naloženo je da se odmah javi u najbližu zdravstvenu ustanovu.

- Nakon što sam dobio povišenu temperaturu, otišao sam na pregled kod lekara, a u povratku, u neposrednoj blizini moje kuće, u 17:03 zaustavila me je policijska patrola i odvela u policijsku stanicu. Nakon što je policija proverila i utvrdila da sam bio kod lekara, u stanici mi je izmerena temperatura 37.5. Pušten sam kući, uz usmenu opomenu - rekao je Baka Prase za Objektiv.

- Bogdana Ilića, zvanog Baka Prase, zaustavila je policija dok je vozio automobil oko 17:15h na Terazijama u centru Beograda. Nadležni tužilac rekao je da Ilić nije učinio krivično delo i da slučaj preuzme Prekršajni sud. Bogdan je po zakonu prvo priveden u najbližu policijsku stanicu, gde mu je izmerena temperatura tela. Utvrđeno je da ima povišenu temperaturu, odnosno 37.5. Zbog zaštite zdravlja pojedinca i zajednice, Iliću je naloženo da se odmah javi u najbližu zdravstvenu ustanovu. U zavisnosti od ishoda pregleda, sledi dalje postupanje sudije za prekršaje - otkriva dobro obavešten izvor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading