DRAMATIČNO! Bora Drljača ponovo završio u bolnici: Strahujem da mi se rak nije vratio!

Autor:

Zabava

14.04.2020

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legenda narodne muzike Bora Drljača od juče ujutru je ponovo na pregledima da bi se ustanovilo da mu se kancer slučajno nije vratio.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Bora Drljača

On je pred kraj prošle godine operisao kancer na debelom crevu, iako je oporavak bio kako treba, pevač ima nove komplikacije zbog kojih je juče po podne ponovo hospitalizovan i izložen novim ispitivanjima.

Naime, Borin oporavak je tekao po planu. On se oporavio i bilo je sve u redu skoro pola godine. Sretali smo ga nasmejanog na svim novogodišnjim snimanjima, hvalio nam se kako je smršao i kako se oseća super. Drljača je ponovo hospitalizovan i danas čeka novo snimanje magnetnom rezonancom, čime će lekari da ustanove da li mu se kancer vratio i da li će biti potrebna nova operacije.

- Istina je da nisam kod kuće, ponovo sam u bolnici i čekam da me snime. Ništa ne znam. Nadam se da će sve biti u redu i da sam zdrav. Postoji mogućnost da se bolest vratila, ali se nadam da nije. Potpuno sam sam u sobi. Nema nikoga. Čekam lekare da mi kažu šta će dalje da rade sa mnom - rekao je Bora.

Bora: U bolnici sam sam, u sobi nema nikog osim mene

RepublikaFoto: ST/Nebojša Mandić

Kako Srpski telegraf dalje saznaje, Bora je veoma uplašen za život, pogotovo što je zadržan u bolnici, a dodatno mu tenziju stvara činjenica da vlada koronavirus.

- Bora je preplašen, trpeo je bolove dok je mogao jer mu se nikako nije išlo u bolnicu da slučajno ne zakači i ovaj opasan virus. Nakon nekog vremena, stanje mu je bilo još gore, pa smo ga nagovorili da ipak pozove lekara. Doktor, kada je čuo o čemu se radi, odmah je rekao Bori da krene u bolnicu. Iskreno se nadamo da se rak nije vratio i da će naš Bora i iz ovog izaći kao pobednik - rekao je izvor blizak folkeru.

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Otkriven mu tromb u predelu srca!

Tokom odstranjivanja kancera Bori Drljači otkriven je tromb u blizini srca, zbog čega je tada hitno prebačen na koronarnu jedinicu Urgentnog centra. Pevač se vrlo brzo posle prve operacije vratio na estradu i tada je rekao:

- Skener je pokazao da postoji nešto na debelom crevu, onda sam otišao na dalja ispitivanja. Tada je utvrđeno da imam polip i još nešto sumnjivo, zbog čega je potrebna operacija. Sve je proteklo u najboljem redu i sada sam dobro.

Foto: youtube.com/ MELOS MARKETING

Era: Rastužio sam se zbog mog Bore!

Kada je Era Ojdanić od nas čuo da mu je prijatelj opet u bolnici, mnogo se iznenadio i uplašio za njegovo zdravlje.

- Sada sam se baš rastužio zbog mog Bore. A vidim dva dana mi se ne javlja, mislio sam da se odmara kao i svi mi. Daće bog da se to zlo nije vratilo, svim srcem sam uz njega - kaže Era.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading