Poslovni partner brojnih estradnih zvezda: Menadžer Bane Obradović oboleo od koronavirusa!

Autor:

Zabava

13.04.2020

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako prenose domaći mediji, Bane Obradović poznati menadžer obolelo je od koronavirusa i trenutno se nalazi u Kliničkom Centru Srbije.

RepublikaFoto: Promo foto
Bane Obradović

Prema pisanju portala "Pink.rs" njegova stanje je za sada stabilno, a nakon što je imao visoku temperaturu, Bane je testiran na koronu, nakon čega je zbog jake upale pluća smešten na odeljenje pulmologije.

Njegov srednji sin nalazi se na Sajmu i oseća se dobro. On čeka dodatni test, nakon kojeg će najverovatnije lečenje nastaviti kod kuće. Najstariji naslednik poznatog menadžera nalazi se u svom stanu u izolaciji i čeka rezultate testa, prenose domaći mediji.

Banetova supruga Jovana i najmlađi sin se osećaju dobro i zahvaljuju svima na podršci.

Foto: Goran Jovanovic/ Promo
Bane Obradović

- Bane se nalazi u bolnici i njegovo stanje je stabilno. Želela bih ovim putem da se zahvalim medicinskom osoblju Kliničkog Centra Srbije, odeljenju Pulmologija koji su uložili napore da Bane bude bolje. Takođe želim da se zahvalim svim prijateljima, porodici i kumovima koji ovih dana brinu i pomažu da Bane iz ove situacije izađe kao pobednik i što pre se vrati normalnom životu. Takođe bih želela da se zahvalim medijima i zamolim na razumevanju da u ovom trenutku ispoštuju privatnost porodice - navela je Jovana Obradović za gorepomenuti portal.

Inače, Obradović je menadžer i kum Željku Joksimoviću, a sarađuje sa brojnim javnim ličnostima među kojima su Ana Bekuta, Snežana Đurišić, Zorica Brunclik i drugi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading