NAVALILA KO LUDA: Nataša odlepila pa obrstila celu travu u dvorištu!

Autor:

Zabava

13.04.2020

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Nataša Bekvalac sa ćerkama Hanom i Katjom uživa u velelepnoj kući od 400 kvadrata na prostranom imanju u Čeneju dok u Srbiji vlada do sada najduži policijski čas.

RepublikaFoto: e-stock agency
Nataša Bekvalac

Bez šminke i sa neobavezno vezanom kosom Nataša se uhvatila ukoštac sa sređivanjem dvorišta, pa je prvo pokosila travu da bi njena mala mezimica mogla bezbedno da hoda po placu. Dok se kanila da izveze kosilicu, pevačica se obratila fanovima, šaleći se na svoj račun i preporučila se kao dobra udavača.

- Spremam se da pokosim dvorište. Dakle, ja sam žena iz snova jer sam perfektna, lepa, talentovana i jako vredna - napisala je Nataša sa mnoštvom emotikona glasnog smeha na kraju poruke.

Dakle, ja sam žena iz snova jer sam perfektna, lepa, talentovana i jako vredna, napisala je Nataša

Vrlo brzo je Bekvalčeva prionula na posao, a njena starija ćerka Hana ju je fotografisala u neobičnom izdanju. Kad je kosilicu vratila u ostavu, Nataša je posmatrala dvorište zadovoljna obavljenim poslom.

RepublikaFoto: Promo foto
Kada nema muške ruke sama se snalazi

- OK, malo sam negde propustila, ali dobro, to je moja umetnička sloboda, a i savršeno ne postoji - opisala je Nataša zadovoljstvo što i bez muškaraca može sve, kao i svaka samosvesna i jaka žena.

Inače, Bekvalčeva slobodno vreme često provodi na salašu, gde je sagradila pravi raj tokom braka sa Lukom Lazukićem. Na njenom salašu takođe rado borave i pevačicine sestre sa porodicama, kao i njihovi roditelji Dragoljub i Mira. 

Natina sestričina proslavila rođendan u izolaciji

Mlada pevačica Zoi juče je napunila 21 godinu, a policijski čas nije sprečio njene najmilije majku Draganu, oca Mihaila i stariju sestru Teodoru da joj prirede iznenađenje.

Zoi je i od tetke Nataše dobila lepu čestitku, a setili su je se i drugi članovi njihove brojne porodice, u kojoj su žene brojčano dominantnije.

- Ljubavi, srećan rođendan i želim ti da na svom letu imaš samo dobar vetar. Voli te tetka Naki - poželela je Bekvalčeva Zoi u čestitki.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading