Pevačica u karantinu ne dozvoljava mužu da jede: Brena tera Bobu na dijetu!

Autor: A. P.

Zabava

13.04.2020

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa Brena boravak kod kuće koristi i da se pobrine za zdravlje supruga Slobodana Bobe Živojinovića, nekadašnjeg tenisera, koji zbog prekomerne težine ima i izvesne zdravstvene probleme.

RepublikaFoto: ST/Nemanja Pančić
Lepa Brena i Boba

Folk diva stalno sugeriše Bobi da konzumira zdravije namirnice, meso i salatu bez hleba i slatkiša, a i nastoji da ga pokrene da trenira, bar da pešači ako ništa drugo. U situaciji kakva je trenutno, Brena sa Bobom svakodnevno igra stoni tenis jer se oboje na taj način fizički aktiviraju i to ih najlakše pokrene iz udobne garniture u dnevnoj sobi.

- Brena je vrlo disciplinovana iako je veliki gurman, kao uostalom i čitava njena porodica. Njoj je prosto ušlo u krv još u mladosti da stalno brine o fizičkom izgledu zbog posla kojim se bavi. Takođe joj je stalo i da Boba lepo izgleda i da trajno reši problem gojaznosti i stalne oscilacije u kilaži, koje ima još od okončanja profesionalne karijere. S vremenom su mu se, uz gojaznost, pojavili i neki zdravstveni problemi, koji bi bili rešeni po preporuci lekara ukoliko bi izgubio kilograme. Brenu sekiraju ti problemi, a Boba ima primer u kući kako je Viktor smršao i kako sve može uz jaku volju - ispričao je za Srpski telegraf Brenin prijatelj.

Ukida mu testo i slatkiše, uvodi šetnje i partije stonog tenisa

Isti izvor kaže da je Boba obećao ženi da će se po završetku pandemije koronavirusa ozbiljno posvetiti mršavljenju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading