SEKI ALEKSIĆ JE OVA ŽENA PROREKLA SUDBINU: Pogodila do detalja, a jedna stvar je jeziva!

Autor: Informer

Zabava

11.04.2020

19:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Seka Aleksić važi za jednu od najpopularnijih pevačica na ovim prostorima, a sada je prvi put otkrila nešto što niko nije znao.

RepublikaFoto: instagram.com/seka_aleksic
Seka Aleksić

Seka je sa svojim obožavateljima na društvenoj mreži Fejsbuku podelila priču zbog koje ćete se naježiti.

Naime, njoj je jedna baka ispričala dok još uvek nije bila na estradnoj sceni

- Bilo je to davno, a sećam se toga kao da je bilo juče. Jedna baka iz Lipolista (selo u kom sam odrasla) poput anđela na zemlji je sa mnom podelila svoju priču. Rekla mi je: "Većina ljudi se mnogo više kaje zbog stvari koje nije učinila nego zbog onih koje jeste jer je toliko mnogo prilika u životu." I na kraju me je pitala: "Šta bi uradila u životu, a da znaš da ćeš sigurno uspeti u tome?" - napisala je Seka i dodala:

- Ja sam joj rekla da bih pevala, na šta mi je odgovorila da je to glas duše i da onda moram da pevam bez straha, bez da mi klecaju kolena, svaki put kao da je poslednji, poput kolibrija koji najlepše zvukove ispušta pri samoj smrti. To je bilo na početku moje karijere. Posle toga je nikada nisam videla. Možda je to pitanje presudilo u meni. A vi? Šta biste vi uradili a da sigurno znate da ćete uspeti u tome? - napisala je Seka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading