Do juče smo bili kao brat i sestra: Andreana Čekić smrtno uvredila Đanija!

Autor: Pink.rs

Zabava

12.04.2020

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađana osuđeni su na tri meseca kućnog pritvora zbog kršenja pravila koja su propisali državni organi tokom trajanja vanrednog stanja zbog širenja zaraze virusom COVID-19.

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić
Đani

Kada se našao u ovoj situaciji, Đanija su mnoge kolege osudile, a bilo je i onih od kojih se nadao da će mu se javiti, ali se to nije desilo. Pevač je to zamerio najviše koleginici Andreani Čekić.

Andreana me nije zvala, eto, moguće je. Zvala me je da joj budem kum kada se bude udavala, a sad me nije zvala. Verujte, nemam nikakav komentar. Do juče smo bili kao brat i sestra, a sad ispade kao da smo neprijatelji. Razočaran sam, ali ovako ti lepo otvore oči, pa znaš ko ti je brat, a ko nije. Ako smo se poštovali celog života, ne razumem da se niko ne seti da okrene telefon - rekao je Đani i dodao:

RepublikaFoto: instagram.com/andreanacekic
Andreana Čekić

Niko me od kolega nije pozvao. Zapravo, zvali su me samo Aco Pejović, Lukas, Ceca, Jana i Viki. Nema veze. Neka su svi oni meni živi i zdravi, želim im svu sreću ovog sveta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading