ZABORAVLJENA ZVEZDA GRANDA! Dok Tanja i Slavica DOMINIRAJU ESTRADOM njihova koleginica nije USPELA, evo i zašto!

Autor:

Zabava

12.04.2020

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muzičko takmičenje "Zvezde Granda" iznedrilo je velike talente, a mnogi od učesnika ovog takmičenja su napravili velike karijere, ali bilo je i onih koji su prosto "isparili" i danas se retko pojavljuju.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Slavica i Tanja

Pobednik prve sezone je Bane Mojićević koji i dalje dominira na javnoj sceni i nikoga ne ostavlja ravnodušnim svojim raskošnim glasom. 

U ovom serijalu svoje prve pesme na zajedničkom albumu snimili su osam momaka i tri devojke. Kada su dame u pitanju, tu su dobro poznata imena Tanja Savić, Slavica Ćukteraš, ali i Aleksandra Ristanović.

Aleksandra je ostala upamćena po specifičnom glasu, nije pevala komercijalnu muziku, koja je tada bila popularnija, te mnogi smatraju da zbog toga nije napravila veliku karijeru.

Glas ove talentovane devojke kad-kad možete čuti na radio-stanicama ili na veseljima. A ono što je evidentno na osnovu priloženih fotografija, jeste da se njen umiljati izraz lica nije promenio.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

???

A post shared by Aleksandra Ristanovic (@aleksandra.ristanovic.83) on Mar 18, 2020 at 2:37pm PDT

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading