STRAST SE NIKADA NIJE VRATILA: Bivši suprug Dare Bubamare izneo detalje odnosa sa pevačicom!

Autor: kurir.rs

Zabava

11.04.2020

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Kesić, od koga se pevačica zvanično razvela pre tri godine, snimio je album sa deset rep pesama, ali otkriva da njegova nekadašnja partnerka neće sarađivati s njim.

RepublikaFoto: facebook.com/Milan Kesic
Milan i Dara sa sinom Kostom

Bivši muž Dare Bubamare Milan Kesić odlučio je da se baci u muzičare.

Naime, Milan je snimio album na kome će se naći deset rep pesama, a na početku karijere odlučio je da ih publici postepeno plasira, jednu po jednu.

Ovu odluku Kesić je doneo kako bi raširio svoj biznis, a ne zato što planira da zarađuje novac od pesama.

- Ovo će biti nešto sasvim drugačije, mnogo bolje nego što snimaju sadašnji izvođači poput Bube i Džale. Meni novac ne treba, imam svoj biznis, a ovim hoću da radim nešto drugo. Sposoban sam ja momak - najavljuje Milan, a na pitanje da li će se Dara sa svojim glasom naći na albumu, njen bivši suprug kaže da neće.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

LANE

A post shared by Milan Kesic (@lanekesic) on Mar 22, 2020 at 12:04am PDT

- Dara mi je rekla da ne radim ovo, da mi to ne treba, ali ja sam želeo i biće mnogo dobro. I njoj se dopada kako sve zvuči, ali joj nije neophodno da snima sa mnom. Dara je institucija za mnoge ovde, ona je zvezda još iz bivše Jugoslavije - otkriva Milan i dodaje da će se prva pesma zvati „Mama, ja sam kriminal“.

On je već na svom Instagram profilu objavio fotografije iz spota, gde se vidi da su mu ruke vezane lisicama, puši tompus, dok iza njega stoji čovek koji ga čuva s mitraljezom.

Inače, poznato je da Milan finansijski pomaže svojoj bivšoj dragoj i da su njih dvoje u odličnim odnosima. Kesić posluje u Francuskoj, gde mu živi i porodica, a zbog sina je na relaciji Pariz-Beograd. Dara i Milan zvanično su se razveli 2017. godine, ali i dalje govore lepo jedno o drugom.

RepublikaFoto: e-stock/D. STANOJEVIĆ
Dara neće učestvovati na albumu

Iako se nagađalo da se pevačica vratila bivšem mužu, to se nikad nije dogodilo. I prema rečima njenog nekadašnjeg supruga, oni su najbolji prijatelji koji se zbog sina Koste viđaju i provode zajedničko vreme. Na nekoliko nastupa Milan je pratio Daru, čak joj je džentlmenski kupovao bukete cveća, ali se strast među njima nikada nije vratila.

Sada će pevačica pružiti podršku svom bivšem, pa su bili i u poslovnom kontaktu kada je Milan ušao u priču sa snimanjem albuma.

- Iako Dara nije bila za to da snimam pesme, razmenjivali smo iskustva i saslušao sam njene savete. Dugo sam u ovom poslu, a sada sam odlučio da se i sam pojavim s nečim novim kako bih taj biznis proširio. Nemam nameru da idem na nastupe, jer meni je i 10.000 evra malo što bih zaradio, pošto mi to nije primarna profesija - poručio je za kraj Kesić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading