Nastavili sukob 14 godina od Beovizije: Ognjen Amidžić razmenio prozivke sa pevačem grupe "No name", novi rat na estradi uzburkao javnost!

Autor: Nemazabranjenih.rs

Zabava

11.04.2020

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pop pevač Danijel Alibabić je okupio članove nekadašnje grupe „No name“ i zajednu su, za posetioce na „Youtube“, izveli pesmu „Zauvijek moja“.

RepublikaFoto: Promo foto
Ognjen Amidžič

Međutim, interesantno je da je ovaj novi video, Danijel iskoristio i za provokaciju voditelja Ognjena Amidžića.

– „No name“ nakon 15 godina. Ognjen Amidžić na aparate – objavio je Danijel na mreži „Twitter“.

Poznato je da zbog skandala 2006. godine, grupa „Flamingosi“ sa pesmom „Ludi letnji ples“ nije otišla na „Evroviziju“. Te godine su članovi žirija iz Crne Gore glasali isključivo za učesnike „Beovizije“ koji su dolazili iz Crne Gore, a pre svega za grupu „No name“, koja je godinu dana ranije Srbiju i Crnu Goru predstavljala na „Evroviziji“ sa pomenutom pesmom „Zauvijek moja“. I dan-danas mnogi smatraju da je te godine propuštena velika prilika da se na „Evroviziju“ pošalje tako dobra pesma kao što je „Ludi letnji ples“.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Danijel Alibabić

– Šteta što vas je sje*o srpski žiri te godine razvalili bi na Eurosongu – ironično je reagovao Ognjen na Danijelov „tvit“.

Podsetimo se tog skandala…

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading