SEVERINA PODRŽAVA KRIMINALCA!

Autor:

Zabava

12.10.2017

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatska pevačica Severina Kojić od juna ove godine započela je medijsku borbu protiv oca svog deteta Milana Popovića, te je u tom cilju okupila brojne majke koje smatraju da su oštećene u borbi za roditeljstvo.

RepublikaFoto: youtube.com/Domace Emisije
Severina Vučković

Kako saznajemo, jedna od njih Nina Kuluz osuđena je na bezuslovnu zatvorsku kaznu od tri godine i četiri meseca zbog toga što je ilegalno odvela sina Česarea iz Italije, te mu uskratila pravo na oca.

Presuda

Naime, priča Nine Kuluz punila je novinske stupce širom regiona zbog navodne borbe za starateljstvo nad detetom, kojeg ima sa Italijanom Alesandrom Avenatijem. Otac godinama nije video dete jer ga je odvela u Split, te je, osim kazne zatvora, određeno da ocu dečaka mora da isplati 50.000 evra naknade štete za godine koje je proveo u potrazi za sinom dok je ona bila u begu u Hrvatskoj i BiH.

Takođe, njoj je nakon odluke o krivici potpuno oduzeto starateljstvo, čime je izmenjena odluka italijanskog suda iz 2012. godine kojom su majka i otac imali pravo na zajedničko starateljstvo. Presuda je nepravomoćna, a u slučaju da postane pravomoćna, ukoliko Nina Kuluz ne ode dobrovoljno na izdržavanje kazne u Italiju, protiv nje će se izdati evropski nalog za hapšenje.

Bitka u medijima

O slučaju ove žene među prvima u javnosti je govorila Severina 20. juna i iznela svoj stav na hrvatskoj televiziji RTL.

Severina je gostovala zbog toga što se nije slagala sa privremenom merom suda u slučaju svog sina Aleksandra, kojom je bilo određeno da dete provodi vreme sa oba roditelja pola-pola, jer je smatrala da dete ne treba da provodi toliko vremena sa ocem Milanom. Tada je istakla da joj je Nina Kuluz bila uzor.

- Priča Nine Kuluz me je motivisala, razgovarala sam s njenom prijateljicom. Zakazao je sistem. Novinari su mi nudili mikrofon, a ja sam pričala o onome što najbolje znam, a to je pesma. Međutim, sada više nije vreme za ćutanje jer svaka majka, Nina Kuluz, sve majke koje su mi pisale privatne poruke ovih dana vode bitke u hrvatskoj za starateljstvo s institucijama koje su zakazale u obavljanju svog posla - rekla je između ostalog Severina, a na protestu koji je organizovan svega nedelju dana kasnije zbog neslaganja Kuluzove da dete vrati ocu u Italiju Severina je bila u prvim redovima i izjavila da je majka imala pravo što je odvela dete daleko od oca.

- Bila sam u šoku kada sam čula za ovo. Mislim da bi Hrvatska trebalo da zaštiti majku i dete. Mislim da Nini nije bilo lako kad je bežala iz Italije. Čim je bežala, znači da je spasavala dete. Uradila je ono što bi svaka majka uradila. Ja želim pomoći, daću joj pola svoje alimentacije da može otići u Italiju na suđenje i reći šta misli.

Kako saznajemo, u to vreme je Severinina prijateljica Ana Rucner pokrenula Fejsbuk stranicu "I ja sam majka", koja je trebalo da podrži majke koje je oštetio sistem pošto su one u to vreme tvrdile da su i Nina i Severina oštećene jer su im navodno oduzeta deca.

Otac čeka dete

Nakon presude ne zna se gde je Nina Kuluz, a otac malenog Čezarea poručio je da bi voleo da majka dobrovoljno vrati dete.

- Ne osećam se srećno niti da se radi o bilo kakvoj pobedi. Ne želim da Nina ide u zatvor. Što se tiče same sudske odluke, najviše bih voleo da ona dobrovoljno preda dete jer bi to bilo od velikog uticaja kod odluke o žalbi na presudu. Ako bi kazna bila smanjena ispod tri godine, Nina ne bi trebalo da ide u zatvor - kazao je Alesandro Avenati za hrvatske medije.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Severininim PR Tomislavom Petrovićem, ali on do zaključenja ovog broja nije odgovarao na naše pozive i poruke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading