ŠOK NA ESTRADI! Poznatu pevačicu Natašu Đorđević muž pokušao da ubije!

Autor: Vip radar

Zabava

09.04.2020

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica koja je imala i lepih i tužnih trenutaka tokom karijere, bila je i na ivici života. Iako mnoge javne ličnosti preživljavaju isto, ona se odvažila i sve ispričala javnosti!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Nataša Đorđević

Pevačica koja ipak ima i više nego loše iskustvo je Nataša Đorđević.

Dramatičan događaj od pre deset godina odvojio ju je od scene na neko vreme i to kada je njena popularnost bila na visokom niovu.

Natašin bivši nevenčani suprug udario je svojim automobilom u njen, želeći da je izgura sa puta, nakon čega je umalo tragično nastradala.

– Iskočio iz žbunja, počeo da lupa u prozor, a onda skočio na haubu. Brzo sam dala gas i počela da bežim, ali je on ušao u svoj automobil i krenuo za mnom. Posle nekoliko minuta me je stigao i počeo da svojim automobilom postrance udara u moj pokušavajući da me izgura sa puta. U jednom trenutku, bila sam sigurna da ću poginuti i da se neće zaustaviti dok me ne ubije. Međutim, sreća i prisebnost su me ipak spasli – naglasila je jednom prilikom pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading