(FOTO) Osvanula fotka JEZIVOG ožiljka! Dokaz da je Ana Nikolić ugradila prsten oko želuca?!

Autor:

Zabava

09.04.2020

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više putaAna Nikolić demantovala je da se podvrgla ugradnji prstena oko želuca operativnim putem, pomoću čega je smršala više od 60 kilograma. Mediji su detaljno pisali o tome, ali ona bi se svaki put oglasila i govorila da je prirodnim putem oslabila, dijetama i uz naporne treninge.

RepublikaFoto: youtube.com/paparazzolov
Ana Nikolić

Da to ipak nije istina, Ana je sama pokazala kada je gostovala u emisiji „Ami Dži šou“ pre nekoliko nedelja. Pred sam kraj, na nagovor voditelja Ognjena Amidžića, pristala je da izvede jednu vežbu koju praktikuje svakodnevno.

Reč je o takozvanoj sveći - legne se na leđa, a noge se podignu skroz uvis i u tom položaju se ostane neko vreme. Nikolićeva je legla na tepih u studiju i čim je podigla noge, njen roze sako se svukao, pa je stomak ostao go. Tako smo mogli da vidimo, doduše oni malobrojni koji su obratili pažnju, da se na Aninom stomaku s leve strane jasno uočava rez, nalik na rupu.

Foto: youtube.com/printscreen

Raspitali smo se kod medicinskih stručnjaka, koji su nam na osnovu ove slike objasnili da upravo ovako izgleda stomak nakon ugradnje pomenutog prstena laparoskopijom. Naravno, rez će vremenom postati neprimetan, ali je u Aninom slučaju još rano za tako nešto, s obzirom na to da je ona operaciju imala pre samo nekoliko meseci.

Podsetimo, kako je Kurir pisao, pevačica je u junu prošle godine rešila da se pomoću hirurgije otarasi suvišnih kilograma jer nijedan drugi metod, uključujući treninge i dijete, nije dao rezultat zbog poremećaja hormona. To ju je koštalo nešto više od 5.000 evra, a operaciju je obavio jedan domaći priznati hirurg u blizini Beograda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading