Snežana Đurišić se moli u karantinu: Zabrinuta sam za ćerku u Njujorku!

Autor:

Zabava

08.04.2020

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Snežana Đurišić od uvođenja mera zaštite od koronavirusa boravi u svojoj kući u naselju Jajinci u Beogradu.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Snežana Đurišić

Pevačica je najviše zabrinuta za ćerku, koja sa porodicom živi u Njujorku.

- Ovo je zabrinjavajuća situacija za sve nas jer nema pošteđenih. Jedino što je na nama jeste da budemo odgovorni i da ostanemo kod svojih kuća uz slušanje saveta lekara. Ja sam najviše zabrinuta za ćerku, unuke i zeta jer su u Njujorku, gde je alarmantna situacija, tako da je neminovno da dodatno brinemo za naše koji su sada na tom podneblju. Zovem ih svakodnevno i, bogu hvala, svi su dobro, kao i drugi članovi moje porodice. Nadam se da će tako i ostati - rekla je Snežana.

Pevačica predivnog glasa, pored toga što brine o domaćinstvu, vreme u karantinu uglavnom koristi da se odmara.

RepublikaFoto: E-stock/D. Stanojević
Snežana Đurišić

- Nama ženama se zna šta nam je posao i da su to kućni poslovi. Pored toga, gledam filmove, čitam knjige i slušam instrukcije lekara, kao i državnog vrha - kaže Đurišićeva.

Veoma odgovorno pevačica pristupa celokupnoj situaciji i kaže da je ljute svi oni koji krše policijski čas i koji bez preke potrebe napuštaju svoje kuće i stanove.

- Ljuti me kada se, uprkos apelima da se ostane kod kuće, ljudi kreću kao da nije pandemija, a moralo bi svima biti jasno da ćemo pobediti i za nekoliko nedelja izaći iz kuća samo ako budemo odgovorni i disciplinovani - istakla je članica žirija u šou-programu " Zvezde Granda".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading