PREKINUO SVAKI KONTAKT SA NJOM! Đani pobesneo na Daru: Nezahvalna i bezobrazna!

Autor: Alo.rs

Zabava

07.04.2020

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađa pomirili su se sa činjenicom da će naredna tri meseca morati da borave kod kuće jer su kažnjeni zbog nepoštovanja policijskog časa dok su ispijali kafu u jednom prestoničkom hotelu. No, ni tri meseca „zatvora” nije im toliko teško palo koliko činjenica da je mali broj Đanijevih kolega sa njima kontaktirao da proveri kako su i da li im nešto treba.

 

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Đani

Među onima koji su najviše razočarali folkeranalazi se i pevačica Dara Bubamara.

- Nakon što su uhapšeni, oni su isključili mobilne telefone i samo se javili članovima porodice da ostaju i pritvoru. Kada su sledećeg dana izašli pred sudiju i dobili kaznu zatvora,ponovo su uključili telefone, a tada su počele da im pristižu poruke podrške. Međutim, od malog broja Đanijevih kolega, među kojima su bili Aco Pejović i Vanesa Šoškić - otkriva izvor blizak folkeru i dodaje:

- Oni su ih pitali da li je nešto potrebno njihovom sinu, koji je kod kuće, i snajki, što je pevača i njegovu suprugu posebno ganulo. Međutim, razočarala ih je činjenica da se drugi njihovi prijatelji nisu oglasili, a najviše ih je pogodilo što to nije učinila ni Dara Bubamara, iako su više od deset godina kućni prijatelji - priča naš izvor.

RepublikaFoto: instagram.com/darabubamara_official
Dara Bubamara

- Iako je Đani na sve načine pokušao da opravda svoju koleginicu, nije mu pošlo za rukom. Njegova žena Slađa urlala da je Dara nezahvalna, bezobrazna i podsetila muža koliko puta su je podržali kada je zbog njenog ponašanja, golišavih fotografija i porno-afera osuđena u javnosti. Zakleli su se da će sa 90 odsto estradnih prijatelja prekinuti kontakt, a prvenstveno sa ljudima poput Dare, od kojih su najviše očekivali podršku - navodi izvor i otkriva da je pevač jedva sprečio ženu da pozove kolege koje su ih povredile.

- Čim su se smirili, Đani je svoju koleginicu otpratio na društvenim mrežama i obećao ženi da više neće biti budala koja kolege stavlja ispred sebe i da će okrenuti novi list -zaključuje izvor za „Alo!“.

Kako bismo proverili drugu stranu priče, pozvali smo Daru, ali ona se nije javila do zaključenja broja.

Folker se oglasio na društvenim mrežama, gde je još jednom priznao krivicu.

- Molim sve moje drugare, prijatelje, fanove da ne postavljaju ništa kako bi me branili, da ne bi mene ugrozili. Kriv sam, pogrešio sam, nisu mi krivi ni država ni vlast što sam otišao gde nisam smeo da odem! Hvala svima u državi, bore se da ostanemo živi i zdravi. Ostanite kod kuće da ne prođete kao ja - istakao je pevač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading