Vučić je emotivan, podigao je Srbiju: Aca Lukas iskreno o političarima i odnosima na estradi!

Autor: Irena Karić

Zabava

07.04.2020

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk zvezda Aleksandar Vuksanović zvani Aca Lukas oduvek je bio miljenik publike ne samo zbog fantastičnih pesama i jedinstvenog vokala već i zbog toga što je, bez obzira na posledice, uvek iznosio svoje mišljenje. Lukas je za Srpski telegraf odlučio da otkrije mišljenje o predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, kao i o drugim političarima. Iskreno je progovorio o sukobima sa predsednikom Narodne stranke Vukom Jeremićem i glumcem koji se bavi politikom Sergejem Trifunovićem, ali je otkrio i u kakvim je odnosima sa estradnim vrhom Sašom Popovićem, Lepom Brenom i Cecom.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Aca Lukas

 Kakvo mišljenje imate o Vuku Jeremiću?

- Nemam nikakvo mišljenje o njemu. Apsolutno. To je lajavac jedan obični, koji kada malo zalaje, ja mu uzvratim, pa objasnim da ne treba da laje. Što se mene tiče, neka laje nekom drugom. On može da laje, ali kad laje, a u lajanju se pominjem ja, onda mu odgovorim i on počinje da kevće. A ako bude pominjao Acu Lukasa opet, moći će da kevće posle toga. To je jedan dripac.

Nekada ste se družili sa Sergejem Trifunovićem, a sada ne. Da li biste mu pružili ruku nakon svega što se izdešavalo?

- Što se Sergeja tiče, mi se nikada nismo posvađali, nego smo se peckali. On ima neku svoju priču, s kojom se ja ne slažem. Ne bih ja o politici. Nismo u svađi, jednostavno, on se bavi poslom kojim se ja ne bavim, ja sam čovek sa ove strane, iz naroda, ne bavim se politikom. Ne podržavam njegovu političku opciju, ali to ne znači da smo mi u lošim odnosima. Ne družimo se mi preterano, znamo se mi i odranije. Kad se vidimo, mi se pozdravimo i to je oduvek bilo tako. Nije to ništa spektakularno što se mene i Sergeja tiče, nismo se posvađali. Što se tiče moje objave na Instagramu, nisam hteo da niko pravi reklamu preko mog imena. Nisam političar, a svi znaju koju opciju podržavam. SNS, SPS, Aleksandra Vučića, Ivicu Dačića i to je ono što ja podržavam. Zato što se vide njihovi rezultati, to je jednostavno. Zbog demokratije mi dolazimo u situaciju da jedan od najboljih glumaca svih vremena počne da se bavi politikom. Neka se Sergej ne ljuti na mene što ovo kažem, ali razlika između Sergeja glumca i Sergeja političara je razlika - nebo i zemlja.

Aca: Sa Sašom Popovićem se ne čujem, Brena je gotova priča za mene

RepublikaFoto: youtube.com/Cirilica TV HAPPY

Odlučili ste da na neki vama svojstven način budete deo političke scene Srbije i transparentno podržavate Aleksandra Vučića. Šta je to što biste pohvalili kod "prvog čoveka" naše zemlje?

- Nisam se odlučio da budem politički aktivan jer ja nisam političar, niti član stranke i ne bavim se politikom. Što ne znači da sam glup, pa da ne vidim neke stvari. Podržavam ga zato što je to bila moja proizvoljna volja i zato što je to sloboda govora. Da nije bilo njega, ne bi bilo ovolikog napretka u našoj zemlji. Ovoliko dobrih, pozitivnih stvari koje se dešavaju i koje ja pamtim otkad znam za sebe. Vučić i SNS su napravili uspeh koji niko ne može da ospori. Aleksandar nije političar, nije u klišeu zato što je emotivan, zato što se ne ponaša kruto, kao što se ponašaju neki političari. Ne može da sakrije neku grimasu koja mu je tog trenutka na srcu. Čovek radi. To mu niko ne može osporiti. Radi. R-A-D-I. I tu nema priče. I on, i SNS, i Dačić. To ne mogu da odvajam. To su ozbiljne političke stranke, sve ovo ostalo... Neću ni da govorim. Jednostavno, rezultata kod ovih drugih ja nisam video. Bitno je kako mi kao narod sada živimo. Živimo bolje i to niko ne može da ospori. Ja nisam političar, sve sam to video sam, izabrao sam na koga ću da se orijentišem. Politika nije moj domen, ja sam pevač. Najbitnije je da kao društvo prosperiramo.

Spajali su vas sa mnogim ženama, između ostalog i sa Eminom Jahović. Kakvo mišljenje imate o njoj?

- Prvi put čujem da me je neko spajao sa Eminom Jahović. Nikad to u životu nisam čuo da su nas spajali. Novinari lupaju napamet gluposti nekad. Ako već izmišljaju, onda bi trebalo da smisle neke koji će biti kompatibilni. Ja sam za glavu i po niži od nje. Ja i Emina se poznajemo odranije, ona je sjajna žena. Meni je ta priča da se malo nasmejemo. Nisam čuo za to da su me spajali s njom, to je laž da smo se mi ikada muvali ili nešto tome slično.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

Aleksandra Vučića i Ivicu Dačića ne razdvajam zato što se njihovi rezultati vide, rekao je pevač

Bili ste član žirija u "Zvezdama Granda". Kakav vam je sada odnos sa Sašom Popovićem, a kakav sa Brenom?

- Sa Sašom Popovićem imam odličnu saradnju. Dok sam bio u žiriju "Zvezda Granda", isto sam bio u dobrim odnosima s njim, sada kada nisam deo tog takmičenja, čujem se s njim jako retko jer nam vreme to ne dozvoljava. Nijednom se ja nisam sa njim posvađao. Možda se nekada čujemo ako nam zatreba nešto u vezi s poslom. Jednostavno sam otišao na drugu stranu, on je tamo. Nikakav problem nemamo ja i Saša Popović. Što se tiče Brene, ja bih tu priču apsolutno preskočio, ta priča je kod mene završena. Ne mogu da komentarišem ništa više u vezi s tim.

Da li biste jednog dana zapevali na svadbi Viktora i Stefana Živojinovića?

- Viktor i Stefan su jedni sjajni momci. Pogotovo Viktor, da se ne naljuti Stefan. Viktor je jedan sjajan momak, a i Stefan, naravno. To su dobra deca. Zašto da ne, naravno da bih. Neće još da se ženi Viktor, znam ja Viktora. Zapevao bih im svadbama jednog dana.

Pojavila se informacija da vas je Darko Lazić pitao da mu budete kum? Da li je to istina i da li biste pristali?

- Ma to je budalaština! To više nije ni laž. To je obično lupetanje nekog retardiranog kretena koji je naučio jedva sva slova.

 Lukas: Samo retardirani kreten može da misli da bih Darku Laziću bio kum

Foto: instagram.com/aleksandar_vuksanovic_official

Sa Cecom ne može niko da me posvađa

Šta je to na šta se ponosite vi i Ceca Raznatović kada je reč o vašem prijateljstvu?

- Niko ne može da nas posvađa jer ja nisam glup. Ako si sa nekim prijatelj i ako znaš neke stvari, onda ne postoji neko ko će moći nešto da ti kaže i da to izazove neku takvu lošu reakciju da ti s tom osobom više ne komuniciraš. Osim ako ti nešto interno ne budeš znao o tom nekom. Naše prijateljstvo nije vezano za estradu. Njena i moja porodica su kućni prijatelji i tu priče nema. Ja sam uvek tu za Svetlanu i za njenu decu do kraja života. Do kad god mogu, biću uvek tu za njih. Njenog supruga Arkana sam poznavao jako dobro i nekako imam tu porodičnu priču sa njima.

Foto: e-stock/KOBRA

Anastasija peva bolje nego u svojim pesmama

Šta mislite o Anastasijinim novim pesmama?

- Anastasija je jako talentovana devojka, mi smo to znali davnih godina, kada je ona bila još mala, pa je pevala. Ona peva mnogo bolje nego u pesmama koje sad peva. Prikladne su i njenim godinama i trendovima koji su danas aktuelni. Može da peva i pesme Vitni Hjuston. Sviđaju mi se njene pesme, to je to što se danas traži. Ima ličnih kvaliteta, a i profesionalnih. Treba da se bavi time i mislim da je izrasla u jako lepo dete. Puna podrška za nju s moje strane.

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Najlošija pesma Hurikejn je za Evroviziju

Šta mislite o devojkama iz grupe Hurikejn, koje je trebalo da nas predstavljaju na ovogodišnjoj Evroviziji, koja je otkazana?

- Ja sam njih upoznao skoro, radili smo jedan nastup zajedno i mislim da su odlične. Da je to trebalo da se desi na našoj estradnoj sceni. Jako lepo pevaju i jako su lepe i atraktivne. Od svih njihovih pesama koje sam čuo, najmanje mi se dopada ova evrovizijska, a opet ta njihova pesma je mnogo bolja od ostalih koje su druge zemlje spremile za to takmičenje. Pesma nije apsolutno odgovarajuća, koja bi trebalo da nas predstavlja, ali i u ovoj našoj nemaštini su one najbolje. Ovu pesmu kao da su pravili na brzinu. Svaka njihova pesama koje su snimile dosad je bolja od evrovizijske.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading