ODZVANJA CELA ZGRADA! Razbijaju se od se*sa u doba korone: Poznati fudbaler i njegova žena imaju problem sa komšijama!

Autor:

Zabava

06.04.2020

17:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga srpskog fudbalera Filipa Đorđevića, Jovana, svojim pratiocima na Tviteru ispričala je kakav problem ona i njena porodica imaju u Italiji.

RepublikaFoto: instagram.com/callmelolitalove
Jovana i Filip Đorđević

Kako je navela Jovana, u njenoj zgradi, u stanu do njenog, komšije imaju prilično bučne intimne odnose, tako da ih cela zgrada čuje.

- Stan do nas, komšija koji dolazi sa vremena na vreme sa svojom devojkom koja je toliko glasna tokom intimnih odnosa da cela zgrada odzvanja. Inače, stanari u zgradi su uglavnom stariji ljudi i imam neki utisak da misle da smo to mi, pošto su počeli veoma čudno da me gledaju u poslednje vreme, napisala je Jovana, pa dodala:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

A post shared by ?????? ?????????? ??????✨ (@callmelolitalove) on Jan 20, 2020 at 3:41am PST

- Tačnije, jedna baba mi je pre neki dan očitala bukvicu, jer sam sišla po paket od kurira i zaboravila da ponesem ključ, pa sam morala da zvonim svima da mi bilo ko otvori (suprug je bio u nabavci), a ranije je uvek bila veoma ljubazna požalila se svojim pratiocima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading