(FOTO) Prošla je kroz pakao i izlečila se od teške bolesti: Ovako izgleda majka Edite i Indi Aradinović!

Autor: Pulsonline

Zabava

05.04.2020

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je Edita Aradinović obelodanila da se lekari bore za život njene starije sestre Indire Aradinović Indi, oglasila se i sama pevačica.

RepublikaFoto: indy_ara_indira
Indi i Edita

Indino zdravstveno stanje je ugroženo zbog operacije želuca koja se iskomplikovala.

- Ono što je za sada najbitnije jeste da budem dobro i da se nalazim u sigurnim rukama. Doktori vode računa i daju mi sve što je potrebno. Snadbevena sam svim lekovima, infuzijom i kiseonikom. Sve što je vezano za abdomen ćemo videti kako će se odvijati - izjavila je Aradinovićeva juče za medije.

Edita je u postu koji je objavila na društvenoj mreži Instagram, rekla da osim nje veliku podršku sestri daje i njihova majka Florija.

Inače, pre mnogo godina ona se razbolela.

- Posle Editinog rođenja, mama je dobila miome. Njen lekar je smatrao da nije ništa strašno i da nema potrebe da dolazi na kontrolu. Nakon nekoliko godina javio joj se bol, dobila je visoku temperaturu i groznicu. Saznala je da ima tumor dojke. Sad je dobro, ali je poluinvalid, bez jedne dojke - otkrila je Indi u jednom intervjuu i dodala:

RepublikaFoto: instagram.com/florijaaradinovic
Majka Edite i Indi, Florija Aradinović

- Operisana je pre tri godine i to je veoma teško podnela. Prošla je kroz pakao, a mene i Editu je poštedela. Nije dala da idemo s njom na hemoterapiju. Nije htela dodatno da patimo. Mene je Bog u tom momentu pogledao. Imala sam posla, mogla sam da zaradim za lekove i operacije. Edita i ja smo sve to izgurale. Mama jednom godišnje mora na zračenje i moli se da joj se bolest ne vrati - ispričala je svojevremeno folk pevačica.

Podsetimo, Indi se trenutno nalazi u Kliničkom centru Srbije, a ona je istakla da teško diše zbog vode u plućima koju ima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading