Ekskluzivno za Republiku.rs! Sani i Natalija na ivici egzistencije zbog KORONE: Uputili Vladi Srbije apel za pomoć, pa otkrili da novac od "Zadruge" nisu dobili!

Autor: D.N.

Zabava

05.04.2020

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koronavirus ovih dana glavna je tema kako u našoj zemlji, tako i u celom svetu. Situacija u kojoj se trenutno nalazimo svima teškom pada, pa tako i našim muzičarima, koji nemaju kud, pa su prinuđeni da sede kući i čekaju da sve ovo prođe. Ovim povodom mi smo kontaktirali dobro poznati estradni par Sanija i Nataliju Trik FX, koju su otkrili kako provode vreme u doba pandemije, ali i da bi im dobro došla pomoć Vlade Srbije, budući da su kao umetnici u najmanju ruku to zaslužili - ističe Sani Ibraimov.

RepublikaFoto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Sani Trik FX

- Pravo da ti kažem malo se nerviramo, pošto ne možemo da radimo naš posao, neću sada da kukam da smo imali previše posla, ali sada ne možemo da radimo ništa, pošto su se svi kompletno uplašili, i ovi što prave muziku i ovi što zakazuju nastupe, tako da od posla nema ništa - priča Sani, pa dodaje:

- Ja se nadam da će Vlada da obrati malo pažnju na nas muzičare, pošto vidim da ona hoće svima da pomogne, a nas nema nigde na mapi. Mnogo me nervira što neke naše kolege izjavljuju neko kao blagostanje, kako su toliko para zaradili da ne moraju da se brinu. Međutim to je samo priča za malu decu, velika zarada podrazumeva i velike troškove, raskošan život, svega toga se čovek jako teško odriče, pogotovo muzičari koji zarađuju jako puno para i onda ne mogu da se prebace tako lako na neki skromniji život. Troši se i dalje, mnogo se manje zarađuje i pitanje je koliko će sve ovo da traje - kaže Sani, pa nastavlja:

- Ja sam na primer zvanično od estrade, tačnije od Z. Trifunovića proglašen za producenta. Samim tim svi oni koji imaju neko zavnje, trebaju da imaju neku pomoć od države. Natalija je pevačica, mi imamo deset albuma, registrovani smo kao estradni umetnici, bilo bi lepo da se pomogne na nivou nekog minimuma. Mi možemo da preživimo naredn dva-tri meseca, ali pitanje je šta će biti dalje, situacija je neizvesna. Mislim da će nakon svega ovoga biti još gore, naročito za nas umetnike, jer neće biti posla. Natalija i ja smo bili u "Zadruzi četiri meseca", izašlli smo, nismo radili, tako da nismo imali prilike ni da zaradimo novac, a honorar iz rijalitija ćemo tek dobiti na kraju - otkrio je Sani.

RepublikaFoto: instagram.com/natalija_trik_fx
Natalija i Sani

- Zabrinut sam baš, ali se trudimo da ovo vreme ispunimo korisnim stvarima. Natalija i ja vežbamo dosta kod kuće, preko dana šetamo po 10 km, jer nam stvarno teško pada zatvoreni prostor. Gledamo filmove, ali i to je postalo dosadno - rekao je Sani, pa zaključio:

- Ovo je između ostalog i dobra prilika da vidiš ko ti je zapravo dobar prijatelj, a ko nije. Pogotovo što mnogi za koje smo mislili da su nam prijatelji nisu ni pozvali uopšte, a za neke za koje nisam očekivao pitali su kako smo i da li nam treba nešto - završava Sani.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Gaga

05.04.2020 10:57

Natalija i on vežbaju dosta kod kuće a preko dana šetaju po 10 km. Da li su pokušali nešto da rade? Bilo kakav posao. Ili im je to ispod ponosa. Šta im radi sin?

Odgovori 27 0
Novosađanka

05.04.2020 14:26

umetnici.....ahahaha.....umetnici....jooojaheahahahaha.... Hvala za osmeh....umetnici...ahahkekek

Odgovori 20 0
Aleksandar

06.04.2020 09:03

Sram vas bilo ... Nesto se niste javljali i delili novac niti placali poreze kad uzmete za nastup par hiljada eura, to je onda ok, kad ste ziveli taj vas lazni raskosni zivot, pa sto niste odvojili nesto para sa strane, ne Mile mora sve da se potrosi ... Toliko o vasoj pameti ... Kad dobijete pare od Zadruge sigurno cete nesto dati nekome ko nema, da da siguran sam 100% ... Sram vas bilo, vama da se pomaze ... Eee drzavo ...