Ne zna se koja je uspešnija i bogatija: One su najbolje prijateljice Jovane Joskimović!

Autor:

Zabava

03.04.2020

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prelepa voditeljka i supruga poznatog pevača, Jovana Joksimović, na svom Instagram nalogu je objavila jednu fotografiju na kojoj se vidi kako provodi vreme sa svojim dragim prijateljicama.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Jovana Joksimović

Premda vlada pandemija izazvana koronavirusom, voditeljka poštuje pravila kojih se pridržava cela nacija, ali i ona na neki način, što je potpuno normalno, mora da se druži sa svojim prijateljicama.

Naime, poznato je da se Jovana i Željko Joksimović već odavno druže sa bračnim parom Karić (Goran Karić i Ivana Mišković Karić). Prijateljstvo traje već dugo godina, pa su i Ivana i Jovana postale vremenom sve bliže. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

A post shared by Ivana.Miskovic.Karic (@ivanadelta) on May 24, 2019 at 3:03pm PDT

Druga prijateljica je poznata dizajnerka, Marija Tarlać, čije kreacije nose najbolje obučene žene u našoj zemlji.

Treća, ali ne i manje poznata je voditeljka RTS-a, Sandra Perović, koja nas vodi u svojoj emisiji kroz svet pokretnih slika, od prestižnih internacionalnih festivala, ekskluzivnih intervjua sa svetskim glumačkim zvezdama i eminentnim rediteljima, najznačajnijih filmskih događaja u svetu i kod nas i domaćih filmova koji su najbolji promoteri srpske kinematografije u svetu, do fenomena u oblasti pokretnih slika od njihovog nastanka.

Kako sve četiri izgledaju u kadru i to bez šminke, pogledajte na slledećoj fotografiji: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??

A post shared by Ivana.Miskovic.Karic (@ivanadelta) on Dec 15, 2019 at 2:27am PST

Ono što je sigurno, od ove tri drugarice, ne zna se koja ima više love. Sve "leže" na parama, pa se da zaključiti da sličan slično bira. Bogatstvo nekih od njih je godinama bilo predmet medijskog interesovanja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading