Razmenjuje nežnosti sa piletinom: Dušica se ljubila nasred parkinga, a evo kako izgleda njen novi dečko!

Autor:

Zabava

03.04.2020

07:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon šuškanja daje u vezi sa Đeksonom okrenula novi list.

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK
Dušica Jakovljević se ljubi sa dečkom

Voditeljka je pre nekoliko meseci izjavila kako svoj privatni život neće davati medijima na tacni. Ipak, Dušica nije mogla da nasluti da će je ekipa „Paparaco lova“ pratiti nakon jednog snimanja emisije i „uhvatiti na delu“.

Ona je iz studija u Šimanovcima sela u svoj automobil i uputila se ka gradu, a najpre je svratila u prodavnicu po namirnice. Potom se odvezla do jedne zgrade, iz koje je izašao visoki mladić u trenerci boje trule višnje. Njih dvoje su krenuli put Dušičinog naselja, a kada su se parkirali, krenuli su u „akciju“.

RepublikaFoto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK
Novi dečko Dušice Jakovljević

Voditeljka i njen novi dečko su se strasno ljubili nekoliko minuta, ne mareći na koronavirus. Potom su izašli iz automobila, a ekipa „Paparaco lova“ je snimila kako njen novi dečko izgleda. U pitanju je javnosti nepoznat mladić, a sudeći po izgledu, deluje mlađe od nje. On je, kao pravi džentlmen, poneo kese iz prodavnice i uneo ih u zgradu, a Dušica se sve vreme smeškala, gledala u njega i pućila mu se.

RepublikaFoto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK
Dušica sa novim partnerom

Inače, Dušica je nedavno objavila fotografiju na Instagramu kojom je pokrenula spekulisanja da ima novog dečka. Ona je ležala nasmejana, a na slici se videla i ruka muškarca sa tetovažama koji je grli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading