Pevač se pridržava preporuka: Bratanac Tonija Bijelića noći provodi u studiju!

Autor: Svet

Zabava

02.04.2020

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što su u Sloveniji izrečene mere zabrane zbog koronavirusa, pevač Robert Bijelić dane provodi u kućnom karantinu, gde ima svoj muzički studio "Trezor". Čim pozavršava dnevne obaveze sa što manje kretanja, bratanac Draganinog Tonija Bijelića večernje sate provodi sa svojim kumom tekstopisem Goranom Krojtorovićem stvarajući nove pesme.

Foto: youtube.com/printskrin
Igor Bijeljić

- Poštujem sve mere i trudim se da vreme provodim uglavnom kod kuće. Ja inače volim da budem u svom domu, pa mi ovo ograničenje ne predstavlja preterani problem, ako izuzmemo da mi svirke jako nedostaju. Proći će ovo, samo moramo svi da se potrudimo da poštujemo svaku uvedenu meru. Preko dana obilazim salon automobila "Ace avto" koji drži moj najbolji prijatelj Edin Porić, a predveče mi dođe kum Krojta sa kojim provodim najviše vremena u studiju. Nisam dugo ništa snimio, pa je sad prilika da to natenane završavamo - rekao je pevač.


Inače, Robert je pre nekoliko godina snimio baladu "Znam", važi za jednu od najvećih hitova u dijaspori. Nakon brojnih pregleda na Ju tjubu, Bijelić i njegov kum Krojta su isterovirali jedan deo pesme.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading