(VIDEO) SKANDALOZNO! Naša poznata voditeljka uhvatila kolegu za polni organ u UDARNOM terminu!

Autor: Pulsonline

Zabava

02.04.2020

14:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Ivana Bajić šokirala je gledaoce takmičarskog šoua „Ja imam talenat" kada je za vreme jednog snimanja za međunožje uhvatila kolegu Vladimira Aleksića

 
 
RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Voditeljka hvata kolegu za ponos

Par, koji se inače veoma dobro slaže pred kamerama, našao se na meti TV kritičara jer je Ivana, dok je najavljivala takmičarski duo Minu i Marka, krišom spustila desnu ruku prema polnom organu riđokosog kolege.

Da li je Ivana imala nameru da ukaže na to da će najava biti kratka ili je pak ideja bila provokacija - da je skraćeno nešto u predelu gde je posegnula rukom, najbolje zna ona sama. Razne ideje postoje, pa tako i ona da je Bajićeva na taj način želela da kolegi „zapuši usta“, kako bi njihov deo u programu zaista bio kratak, odnosno, bez njegove replike.

Voditeljka je međutim dala objašnjenje za ovu nezgodu:

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Ivana Bajić i Vladimir Aleksić

- Situacija na snimku ne predstavlja šta se stvarno desilo. Naime, mi smo trčali na datu poziciju za snimanje i tada me je Vlada malo jače gurnuo i ostao naslonjen svojom težinom na meni. A pošto je oko 50 kilograma teži od mene, ja sam mahinalno napravila pokret rukom, samo da ga odgurnem. Kada je najava završena, mi smo se smejali jer je on mnogo viši i teži od mene i često se dešava da me izgura, zgazi ili se nasloni na mene kada trčimo na pozicije. Tako da, kao i u mnogim slučajevima, nije sve onako kako izgleda - saopštila je Bajićeva putem SMS-a.

Kada smo je pozvali telefonom, dobili smo sledeći odgovor:

- Mislim, stvarno mi je bolesno ako ste u tom tripu da tvrdite da sam uradila to što nisam. Ja sam u braku, a Vlada uopšte nije u tom fazonu.

Na naše pitanje zbog čega je kolegu odgurnula baš na tom kritičnom mestu i šta je tom prilikom opipala, voditeljka je odgovorila:

- Ta emisija se emituje na javnom servisu, gledaju je stari i mladi i uopšte ne želim da odgovaram na ta vaša nepristojna pitanja!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading