Hurricane na velikoj bini: Evrovizija se održava uprkos pandemiji koronavirusa!

Autor: Alo.rs

Zabava

02.04.2020

08:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Holandski javni servis organizovaće ove godine, umesto klasičnog takmičenja, poseban program, pa će se 41 zemlja ipak predstaviti, uključujući i naš trio.

RepublikaFoto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Hurricane

Umesto Evrovizije u Roterdamu, koja je otkazana zbog koronavirusa, fanovi ovog takmičenja gledaće alternativni televizijski šou. To znači da će se svi izvođači, uključujući i našu grupu Hurricane, predstaviti publici u Evropi.

Evropska radiodifuzna unija je u saradnji s holandskim javnim servisom, koji je trebalo da organizuje ovogodišnju Pesmu Evrovizije, potvrdila da je u pripremi novi program koji će se emitovati 16. maja umesto finala otkazane Evrovizije.

Poseban program pod nazivom „Eurovision: Europe Shine A Light“ okupiće 41 ovogodišnjeg učesnika, ali i stare izvođače, koji će izvesti hitove Evrovizije na prepoznatljivim mestima širom Evrope.

Voditelji programa biće Šantal Janzen, Edsilija Rombli i Jan Smit, koji su bili najavljeni i kao voditelji otkazanog takmičenja.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Hurricane

- Pokušaćemo da 16. maja ujedinimo Evropu jedinstvenim televizijskim programom. Pozivamo sve emitere koji su hteli da pošalju predstavnike na ovogodišnju Evroviziju i druge članove EBU da emituju ovu emisiju u duhu jedinstva i zajedništva - rekao je izvršni supervizor Evrosonga Jon Ola Sand.

Radio-televizija Srbije je pokazala interesovanje za prenos posebnog evrovizijskog programa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading