Holivudski glumac šalje podršku našoj zvezdi! Žan-Klod: Toni i Dragana, volim vas i vašu decu!

Autor: I.K

Zabava

01.04.2020

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Holivudski glumac Žan-Klod van Dam jedna je od retkih svetskih zvezda koje prijateljsku ljubav i podršku u ovim danima kada vlada pandemija koronavirusa širom sveta pruža Dragani Mirković i njenom suprugu Toniju.

RepublikaFoto: Promo foto
Žan Klod Van Dam sa Draganom

Žan-Klod je blizak prijatelj sa Draganom i njenom porodicom iako pevačica retko kada govori o njihovom druženju, a on im se ovoga puta obratio video-snimkom:

- Siguran sam da će ovaj moj snimak videti Toni i Dragana sa porodicom. Hvala vam od srca na svemu, na svoj podršci koju mi pružate svih ovih godina. Veliki sam fan vaše muzike, porodice. Šaljem vam veliki poljubac. Nedostajete mi ljudi. Vidimo se kad se sve ovo završi. Bićemo opet na okupu. Volim te, Toni - rekao je Žan-Klod na snimku koji je Dragana Mirković podelila na svom Instagramu uz reči zahvalnosti:

Pravi prijatelji uvek nađu način da nam daju podršku, čak i kada je to nemoguće, rekla je pevačica

- Pravi prijatelji uvek pronađu način da nam daju podršku, čak i kada se to čini nemogućim. Hvala ti iz dubine duše, dragi prijatelju.

Ovo nesvakidašnje prijateljstvo traje više od dve godine, a folk zvezda je glumca najboljih akcionih filmova ugostila i u svom dvorcu u prestonici Austrije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading