PRAVA MUŠKARČINA! Objavljene fotografije: Ovako Luka zadovoljava Sofiju u krevetu!

Autor:

Zabava

31.03.2020

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sofija Milošević i Luka Jović saopštili da će uskoro postati roditelji, a lepa manekenka je sada na svom Instagram profilu objavila fotografije kojom je otkrila kako ju je fudbaler osvajao na početku njihove veze.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen/sofijamilo
Sofija i Luka

Na jednoj od fotografija se vidi kako Luka Jović donosi doručak u krevet i iznenađuje svoju devojku.

Pored toga, taj isti dan je Jović odlučio da joj ugodi do kraja i da pred kraj dana napravi večeru.

- I napravio mi večeru - napisala Miloševićeva, a na fotografiji se vidi kako Luka priprema sve sastojke potrebno za ukusno jelo.

Foto: instagram.com/sofijamilo
Foto: instagram.com/sofijamilo

Podsetimo, manekenka i fudbaler su se nedavno našli u centru medijske pažnje, jer je o Luka tokom pandemije korona virusa došao u Beograd i prekršio zabranu kretanja i izašao iz izolacije.  

Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu je odmah naložilo je policiji da podnese krivičnu prijavu protiv Luke Jovića zbog nepoštovanja mera samoizolacije nakon što je došao iz inostranstva. Nakon toga nastao je još veći problem jer ga policija nije pronašla na adresi koju je prijavio kao mesto boravka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading