(VIDEO) Poznati Novosađani apelovali na građane zbog koronavirusa: Poslušajte šta su VAŽNO imali da kažu!

Autor:

Zabava

29.03.2020

19:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novosadske javne ličnosti odlučile su da se putem društvenih mreža obrate svojim sugrađanima, kako bi im u ova teška vremena pandemije koronavirusa pružili podršku, ali i apelovali da poštuju uvedene mere, da ostanu u svojim kućama i budu odgovorni.

RepublikaFoto: youtube.com/Premijera official
Nataša Bekvalac

Ovoj akciji odazvali su se između ostalih, spisateljica Jelena Bačić Alimpić, pevačica Nataša Bekvalac, kik-bokser Nenad Pagonis. 

Poznata pevačica, Nataša Bekvalac, se obratila građanima da im pruži podršku. Nataša poručuje svojim Novosađanima da ostanu kod kuće i da se pridržavaju uputstava nadležnih organa.

- I ovo će proći, držite se, samo zajedno, disciplinovano možemo da pobedimo ovog nevidljivog neprijatelja.

 

 

Naš poznati sportista i višestruki svetski prvak u kik-boksu Nenad Pagonis je, kao i sve borbe u svom životu, i ovu sa korona virusom shvatio krajnje ozbiljno. Poručio je svim Novosađanima da se pridržavaju mera koje je Grad propisao, da što više vremena provode u kućama.

- Dragi prijatelji, sugrađani, pogotovo stariji sugrađani, evo ja da vas pozovem da se pridržavamo svih mera, mera zaštite i da dok traje vanredno stanje, da se okupljamo u što manjem broju, do 5 ljudi. Da kad idemo u markete ili gdegod da je potrebno nosimo zaštitne maske i da izbegavamo kontakt sa puno ljudi. Čuvajte se budite dobro i proći će sve ovo brzo pa ćemo se ponovo svi zajedno družiti.

 

 

Jelena Bačić Alimpić, naša poznata spisateljica, apeluje na građane da budu solidarni i ujedinjeni u borbi protiv korone.

- Dragi prijatelji, dragi sugrađani i svi dobri ljudi pozivam vas da ovih dana svi zajedno ostanemo u svojim kućama, da slušamo instrukcije nadležnih organa i stručnjaka, da budemo solidarni, ujedinjeni, disciplinovani i sigurna sam da ćemo tako pobediti ovog nevidljivog neprijatelja. Budite zdravo!

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dera

29.03.2020 22:22

Ostanite kući i pijte čaj vrući.